Nejmar ne zna šta će sa parama, a jedan Brazilac je odlučio da mu ostavi svu imovinu

29.06.2023

07:41

0

Autor: D. N.

Testament je overen kod notara, a navijač je objasnio zašto se odlučio na ovaj potez

Nejmar ne zna šta će sa parama, a jedan Brazilac je odlučio da mu ostavi svu imovinu
Nejmar - Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Veoma zanimljiva vest stiže nam iz Brazila. Zasada neimenovani navijač je svu svoju imovinu putem testamenta ostavio Nejmaru, fudbaleru Pari Sen Žermena i reprezentacije Brazila.

Ovaj 30-godišnjak je svoj nesvakidašnji potez objasnio u izjavi za tamošnji "Metropoles". Takođe je naglasio da je slabog zdravlja i da u slučaju prerane smrti sve što poseduje prepisuje Nejmaru.

- Sviđa mi se Nejmar, veoma se poistovećujem s njim, jer i ja patim zbog kleveta. Odnos koji on ima sa svojim ocem me jako podseća na moj sa mojim, koji je već preminuo. Ali pre svega znam da on nije kopač zlata, što je u današnje vreme veoma retko.

Imam skoro 31 godinu, nisam baš dobrog zdravlja, i zbog toga sam shvatio da nemam kome da ostavim ono što posedujem, pa želim da to na kraju pripadne Nejmaru. Ne želim da država ili neko od rođaka sa kojima nisam u dobrim odnosima išta dobiju - kazao je čovek i dokument dao na uvid novinarima.

Testament je overen kod notara u Porto Alegreu.

Inače, Nejmar je jedan od najplaćenijh sportista sveta, s obzirom na to da je Forbs procenio da će njegova ovogodišnja zarada biti oko 85 miliona dolara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike