Nejmar prevario trudnu Brunu!? Haotična situacija u porodici brazilskog fudbalera (FOTO)

22.06.2023

08:21

0

Autor: A. S.

Zvezda PSŽ-a se javno izvinjava devojci, a sve je začinio komentar njegovog oca

Nejmar prevario trudnu Brunu!? Haotična situacija u porodici brazilskog fudbalera (FOTO)
Nejmar - Copyright Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Jedan od najboljih fudbalera današnjice, Nejmar, javno se oglasio na svom Instagram profilu i izvinio svojoj trudnoj devojci Bruni Bjankardi.

Iz priloženog teksta, može se zaključiti da je reč o prevari, a da sve bude još gore, otac mu je u komentarima čestitao. Ubrzo se i izvinio uz objašnjenje da "otac nije pročitao objavu do kraja i da je mislio da je u pitanju saopštenje o venčanju".

Potpuno haotična situacija koja zvuči poput dobre šale, pritom, mediji se na temu prevare nisu oglašavali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

 

- Radim ovo zbog vas dvoje i zbog naše porodice. Opravdavam ono što ne može da se opravda. Nisam morao, ali ste mi vi potrebni u našem životu. Video sam koliko si patila zbog svega ovoga i koliko želiš da budeš uz mene i koliko ja želim da budem uz tebe. Pogrešio sam. Usuđujem se da kažem da pravim greške svakog dana, na terenu i van njega, ali greške u mom privatnom životu rešavam kod kuće, u svojoj privatnosti, sa svojim prijateljima i porodicom - napisao je Nejmar i dodao:

- Sve ovo došlo je do ljudi koji su posebni u mom životu. Do žene o kojoj sam sanjao da će biti uz mene, majku mog deteta. Bio je ovo udarac i za tvoju porodicu, koja je sada i moja familija. Došlo je do povrede intime u tako posebnom momentu kao što je majčinstvo. Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osećam potrebu da to uradim i ovako, javno. Privatna stvar postala je javna i zbog toga izvinjenje treba da bude javno.

Na kraju dužeg opisa pored zajedničke fotografije, ponovo se direktno obratio Bruni.

 

 

- Ne mogu da zamislim sebe bez tebe, ne znam da li će ovo da donese rezultat, ali danas želim da budeš sigurna da hoću da probam. Naš cilj će prevagnuti, naša ljubav prema detetu će pobediti, naša ljubav koju imamo jedno prema druogm će nas ojačati. Zauvek mi. Volim te - zaključio je Nejmar. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike