Neće oni skoro iz zatvora: Počelo suđenje hrvatskim huliganima u Atini!

11.08.2023

14:54

0

Očekuje se da će dobiti višegodišnje kazne, a ne isključuju se doživotne robije za vinovnike ubistva Mihalisa Kacurisa

Neće oni skoro iz zatvora: Počelo suđenje hrvatskim huliganima u Atini!
Hapšenje navijača u Atini - Copyright Profimedia

Hrvatski huligani i dalje su u zatvoru zbog ubistva navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa, a pred sudom su se danas pojavili prvi članovi grupa iz Zagreba.

Nema dileme da sve njih očekuju drakonske kazne, i da skoro neće biti pušteni na slobodu, sad samo ostaje da se vidi šta će presuditi Vrhovni sud.

Podsetimo, u neredima u kojem je nastradao jedan mlad život, učestvovali su i navijači Panatinaikosa, ali se i dalje istražuje njihova umešanost u ceo ovaj slučaj.

Novodno, do Nove Filadelfije su ih dovela dvojica PAO navijača, reč je o 26-godišnjaku i 27-godišnjakinji iz obližnjeg Marusija i 22-godišnjaku iz Nove Smirne. 

Jedan od njih je ranije uhapšen zbog pridruživanja "zločinačkoj organizaciji sa navijačkim poreklom“.

Posle incidenta, uhapšeno je više od 100 huligana, a prema pisanju grčkih medija, među njima su i petorica, koji su glavni osumnjičeni za ubistvo Mihalisa Kacurisa.

Prva informacija pre nekoliko dana je ubistvo izvršio 19-godišnji Domagoj Pezer, čak je obajvljena i njegova lična karta, međutim, sad se spominju i neki Albanci i Grci, pa ćemo narednih dana tačno znati koje na smrt izbo navijača AEK-a. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike