Partizan pozvao navijače: Recite ne politici, homofobiji, rasizmu! (VIDEO)

11.08.2023

13:28

0

Autor: A. S.

Crno-beli u novoj kampanji

Partizan pozvao navijače: Recite ne politici, homofobiji, rasizmu! (VIDEO)
Fudbaleri Partizana - Copyright Printscreen/youtube/fk partizan

Samo dan nakon neugodnog poraza u kvalifikacijama za Ligu konferencija od ekipe Sabaha, Partizan je pokrenuo novu kampanju.

Crno-beli su na svom zvaničnom sajtu uputili poziv navijačima da ostanu uz njih i na nedeljnoj utakmici sa ekipom Radničkog iz Niša, koja će se igrati u Humskoj od 19 sati.

- Naš Duško Radović je govorio: „Danas je nedelja i ja idem na utakmicu“.

A u nedelju, 13. avgusta, svi putevi vode na stadion Partizana gde crno-beli igraju svoju prvu ovosezonsku utakmicu u našem fudbalskom hramu i publika ima priliku da pokaže koliko voli i podržava Igora Duljaja i njegove momke posle odličnih izdanja u prva dva kola domaćeg prvenstva. Prilika je i da im se pesmom s tribina podigne moral i pruži podrška posle teškog gostovanja u Azerbejdžanu. A prilika je i da ostanemo na tragu još jedne Duškove misli:„Imam koga da volim - volim Partizan“. 

Zato smo pokrenuli ovu kampanju koja promoviše bezuslovnu i bezrezervnu ljubav prema klubu i našim igračima i koja negira sve ono nesportsko i ono čemu nije mesto na tribinama - navedeno je u saopštenju, a zatim su pozvali navijače da glasno kažu NE:

- Pridružimo se zato našim igračima i jasno, glasno i složno recimo „NE“ politici, rasizmu, homofobiji, mržnji i nasilju! Budimo dostojni Duška Radovića i svih naših legendi. Krenimo u nedelji na stadion Partizana, ali ne samo u nedelju, već i na svaku sledeću utakmicu, noseći u srcu ljubav prema Klubu i želju za još jednom pobedom! Reci „NE“ politici, rasizmu, homofobiji, mržnji i nasilju! Samo Partizan!!! - navodi se u saopštenju crno-belih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike