Ekskluzivno na 24sedam: Sabah – Partizan, ovako je Valjak potonuo u živo blato Bakua! Hajlajtsi crno-bele bruke u Azerbejdžanu (VIDEO)

10.08.2023

21:47

0

Autor: A. Š.

Odbranjen penal Jovanovića posle nekoliko skinutih zicera domaćinu, pa evrogol Letića koji je nagovestio krah kluba iz Humske

Ekskluzivno na 24sedam: Sabah – Partizan, ovako je Valjak potonuo u živo blato Bakua! Hajlajtsi crno-bele bruke u Azerbejdžanu (VIDEO)
Fudbaleri Partizana u Bakuu - Copyright Promo/FK Partizan

Partizan je žestoko kiksnuo na startu novih evropskih kvalifikacija. Crno-beli su doživeli težak i ubedljiv poraz od Sabaha u Bakuu, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija – 2:0.

Imali su navijači Partizana velika očekivanja posle zadovoljavajućih izdanja izabranika Igora Duljaja na otvaranju nove sezone u Bačkoj Topoli i Novom Sadu, međutim u četvrtak uveče doživeli su bolno otrežnjenje.

Da nije bilo fenomenalnog golmana Aleksandra Jovanovića Valjak bi se verovatno već večeras oprostio od Evrope za ovu sezonu, ali ni sjajni iskusni čuvar mreže nije mogao ništa posle bombe koju je Letić ispalio za vođstvo i najavu konačnog sloma Valjka, a kako je sve izgledalo pogledajte ekskluzivno na 24sedam u hajlajtsima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike