Vučić ide u Leskovac da gleda Čukarički: To će biti spektakularno! Novi stadion u Zaječaru kao svemirski brod!

10.08.2023

22:35

0

Autor: 24sedam

Predsednik Srbije tokom gostovanja u emisiji „Ćirilica“ pričao i o novim fudbalskim zdanjima koji se grde u zemlji

Vučić ide u Leskovac da gleda Čukarički: To će biti spektakularno! Novi stadion u Zaječaru kao svemirski brod!
Copyright Printscreen/Happy TV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u emisiji „Ćirilica“, u kojoj je deo vremena posvetio i izgradnji novih stadiona u Srbiji.

Prvi čovek države još jednom je naglasio kako u našoj zemlji „niču“ velelepna i moderna fudbalska zdanja, otkrivši da će uskoro na jednom od njih gledati i jedan beogradski tim.

- U Leskovcu, sada kad otvorimo novi stadion, ići ću da gledam Čukarički. To će biti spektakularno – rekao je Vučić, dodavši da ljudi žele nešto više od samog fudbala, i da kada dovedu dete na stadion žele nešto i da pojedu i popiju, da se zabave.

- Vi kada platite kartu od 130 dolara za NBA utakmicu, ne gledate vi Memfis-Njujork, već je to spektakl. Gledate kako predstavljaju vatrogasce, pa kupite kokice, idete u šoping. Ima 500 zabavljača. Mi moramo da idemo sa više sadržaja – kazao je predsednik Srbije, pa otrkio i neke poslovne detalje:

- Mi nećemo ove nove stadione ostaviti nama na upravljanje. Tražimo najbolje međunarodne agencije koje će voditi te stadione. Stadion u Zaječaru spolja izgleda kao Alijanc Arena, kao svemirski brod u sred Zaječara. I šta god da uradite kažu da im ne treba. Tako su govorili i za Beograd na vodi, a ja ih stalno viđam kada odem da se prošetam - rekao je Aleksandar Vučić.

BONUS VIDEO

TANJUG

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike