Zvezda gostuje, Bahar oprezan! Izraelac poštuje Mladost zbog dve stvari, otkrio i kada se vraća Ivanić

10.08.2023

12:38

0

Autor: D. N.

Crveno-beli već imaju dve ubedljive pobede iza sebe

Zvezda gostuje, Bahar oprezan! Izraelac poštuje Mladost zbog dve stvari, otkrio i kada se vraća Ivanić
Barak Bahar najavio utakmicu Crvena zvezda - Mladost - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbalere Crvene zvezde očekuje prvo ovosezonsko gostovanje u Superligi. Posle uspešnog početka i ubedljivih pobeda nad Vojvodinom i Napretkom ekipu Baraka Bahara očekuje put u Lučane, na utakmicu 3. kola nacionalnog šampionata.

Duel sa Lučancima koji su u prethodnom kolu savladali debitanta, pančevački Železničar najavio je šef struke branioca titule.

- Biće teško jer imamo prvo gostovanje ove sezone, a igraćemo protiv ekipe koje ima četiri boda. Takođe ćemo igrati protiv ekipe koja je u prvoj utakmici igrala sa desetoricom 90 minuta i odigrala nerešeno. Ali mi želimo da nastavimo uspešan niz - kazao je Bahar u uvodnom obraćanju. 

Zatim je rekao na koga ne može da računa.

- Samo na Mirka Ivanića, za koga očekujemo da bude spreman za naredni meč, a neće biti ni Aleksandra Kataija koji će uskoro početi sa laganim treninzima. Nadamo se njegovom brzom povratku - dodao je strateg Zvezde.

Pošto je naglasio da je naredni meč gostovanje, usledilo je i pitanje da li to nešto menja u pripremi. 

- Sve izgleda isto, ali se adaptiramo na rivala, u zavisnosti od njihovih vrlina i mana. Mladost je dobra i iskusna ekipa, a imaju i mlade i talentovane igrače, ujedno su i dobri na prekidu, tako da moramo da budemo spremni i pobedimo. Gledao sam utakmice svih ekipa u Superligi, moramo, moj stručni štab i ja, da što bolje da naučimo timove u Srbiji. Posebna pažnja je kada radimo analizu za meč, tako da znamo sve o njima i hoćemo to da pokažemo sutra.

U ekipi Mladosti igraju stariji igrači, pa je Bahar dodatno objasnio koji će biti njegov odgovor.

- Imamo kombinaciju mladih i iskusnih igrača, ali to nije bitno, ne gledam godine, već to da meč počne 11 najboljih igrača i da nastavimo u tom ritmu, te da dodatno napredujemo.

Takođe je pričao i Stefanu Mitroviću...

Svi igrači imaju uspone i padove u toku igre, ono što vidim kod Mitrovića je da se trudi, bori i zalaže, tako da sam zadovoljan, ali očekujem da svi napreduju - zaključio je Bahar.

Utakmica će biti odigrana sutra, sa početkom u 18.55, uz direktan prenos na Premiumu 1 TV Arena sport.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike