Protiv Zvezde motiv ne izostaje: Napredak analizirao crveno-bele i ne dolazi sa belom zastavom

04.08.2023

14:55

0

Autor: A. S.

Kruševljani žele da poprave utisak, domaćin da nastavi seriju

Protiv Zvezde motiv ne izostaje: Napredak analizirao crveno-bele i ne dolazi sa belom zastavom
Dragan Perišić - Copyright MN Press

Fudbaleri Napretka iz Kruševca u drugom kolu Superlige gostuju šestostrukog šampiona Srbije, ekipi Crvene zvezde i jasno je, nimalo neće imati lak zadatak.

Meč je na programu u subotu, od 20.05, a pred susret na stadionu Rajko Mitić, trener gostujućeg tima, Dragan Perišić je rekao da njegova ekipa ima pravo da veruje da može da se odupre rivalu na kvalitetan način.

- Posle prvog, neočekivanog poraza na našem terenu (od Železničara), gostujemo Crvenoj zvezdi. Ono što je sigurno, motiv neće izostati. Znamo šta treba da uradimo, kako bi se na kvalitetan i organizovan način pokazali našu snagu - rekao je Perišić, prenosi klub.

Stručni štab je odradio svoj deo posla i spremio ekipu za teško gostovanje. 

- Analizirali smo ekipu Crvene zvezde i jasno uvideli ono što rade vrlo kvalitetno, a to je konstantan pritisak na loptu, odnosno presing i na prvom mestu će nam biti kako da se odupremo tome i na koji način da prebacimo loptu, odnosno težište igre iza njihovih leđa - rekao je glavni strateg Kruševljana, pa se osvrnuo na prošlonedeljni poraz od Železničara:

- Verujem da će igrači, kao grupa, u utakmici protiv izuzetnog domaćina, dati maksimum. Sa nestrpljenjem čekamo beogradski meč, svesni snage ultra kvalitetnog rivala, ali imamo pravo da verujemo da možemo da se odupremo na kvalitetan način ako svako preuzme odgovornost za svoju ulogu na terenu - zaključio je Perišić.

Fudbaler Napretka Filip Krstić je istakao da u Beograd ne dolaze sa belom zastavom.

- Moramo da verujemo u sebe, budemo disciplinovani i da pokažemo reakciju u odnosu na prošlu utakmicu. Malo je igrača koji imaju privilegiju da igraju na Marakani, pa je ovo prilika i da uživamo na terenu i pokažemo se u najboljem svetlu - rekao je Krstić.

Utakmica je na programu u subotu od 20.05 na stadionu "Rajko Mitić", a crveno-beli su u prvom meču ove sezone ostavrili ubedljivu pobedu nad Vojvodinom sa 5:0, dok je Napredak poražen na svom terenu od novajlija, Železničara iz Pančeva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike