Zvezdin napadač mašta o novom golu Interu! Još kada bih to uradio pred punom Marakanom! (VIDEO)

03.08.2023

12:11

0

Autor: 24sedam

Olajinka je otkrio sa kojim saigračem najlakše sarađuje

Zvezdin napadač mašta o novom golu Interu! Još kada bih to uradio pred punom Marakanom! (VIDEO)
Copyright MN Press

Posle uspešnog starta u Superligi, i ubedljive pobede nad Vojvodinom, fudbalere Crvene zvezde čeka i duel sa Napretkom.

Nigerijac Piter Olajinka postigao je četiri gola u pripremnim utakmicama, ali ne još i u takmičarskim. Bez obzira na to, u oči upada odlična saradnja sa Žan Filipom Krasoom koji je protiv Novosađana bio dvostruki strelac.

- Dobro se osećam na poziciji centarfora. Volim da igram na bilo kojoj poziciji u napadu. Fokusiran sam na cilj i komunikaciju sa saigračima i trenerima. Upravo oni čine da se osećam sve bolje iz dana u dan. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama. Osećam se odlično uz Krasoa na terenu. Brzo smo postali prijatelji, a usput smo i cimeri. Puno razgovaramo i trudimo se da se što bolje razumemo na terenu. Takođe, pratimo instrukcije stručnog štaba. Mnogo je lako igrati u tandemu sa Krasoom - kazao je Olajinka za klupski sajt.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde - Barak Bahar uživa veliko poštovanje od strane nekadašnjeg napadača Slavije iz Praga.

- Sjajno je raditi sa trenerom Barakom Baharom. Mnogo je lepo pričati sa njim, jer vam daje samopouzdanje i motiviše vas do krajnjih granica. Profil je trener sa kakvim volim da radim. Iza nas je neverovatan period i odlične utakmice. Trudimo se da se adaptiramo, da narastemo i da budemo spremni za ovu sezonu i da budemo spremni za Ligu šampiona - dodao je Nigerijac.

Žreb je zakazan za kraj meseca, ali Olajinka pre svega ističe ciljeve. Takođe se prisetio i gola iz Lige šampiona, Interu, pre četiri godine. Tada je i debitovao u Ligi šampona.

- Kada je u pitanju Liga šampiona nemam želju prilikom žreba. Najkvalitetnije klupsko takmičenje u Evropi je velika scena. Moramo da se spremimo za najteže izazove. Naša očekivanja su da dobro otvorimo grupu, da se pokažemo u pozitivnom svetlu i plasiramo u sledeću fazu. U fudbalu se nikad ne zna mnogo u napred, možda opet protiv Intera postignem pogodak. Sanjam to pred punom Marakanom.

I za kraj pohvalio je navijače.

- Osećaj nakon mečeva protiv Fiorentine i Vojvodine je neverovatan. Igrati pred navijačima Crvene zvezde je sjajno, uživao sam na terenu. Sve je bilo kako treba. Marakana je čudesan stadion, veoma veliki. Volim ogrmone stadione, osećam se sjajno kada su prisutni navijači. Neobično je kada nisu uz nas i želimo da ih bude što više na narednim utakmicama.

Iako sam nedavno došao u klub čuo sam da uz Premijum sezonsku ulaznicu navijači mogu da gledaju sve mečeve na Marakani, čak i u Ligi šampiona. Razgovarao sam sa saigračima u svlačionici i svi smo se složili da je fenomenalno bilo protiv Fiorentine, te želimo da stadion bude uvek ispunjen do poslednjeg mesta - rekao je zaključio je Olajinka.

Podsetimo, duel sa Napretkom zakazan je za subotu, sa početkom u 20.05.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike