Batak zadovoljan uprkos eliminaciji Vojvodine iz Evrope: Jeftini golovi za tako veliku utakmicu!

03.08.2023

23:42

0

Trener Novosađana izjavio je da su crveno-beli zbog neiskustva i nedostatka sreće eliminisani iz Lige konferencija

Batak zadovoljan uprkos eliminaciji Vojvodine iz Evrope: Jeftini golovi za tako veliku utakmicu!
Radoslav Batak na meču Vojvodine i Apoela - Copyright MN Press

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak izjavio je da je klub iz Novog Sada zbog neiskustva i nedostatka sreće eliminisan iz Lige konferencija.

Vojvodina je večeras na svom terenu poražena od Apoela 2:1 u revanš meču drugog kola kvalifikacija za LK. Klub sa Kipra je i prvom meču odigranom pre nedelju dana slavio istim rezultatom.

- Od prvog minuta smo napadali, a mislim da je sudija mogao da svira penal nad Dejanom Zukićem. Međutim, oni su prvi poveli, a mi smo stvarali šanse, imali više napada, izjednačili i sve je govorilo da smo bili bolji. Na kraju greške su došle kao plod neiskustva. Osim dve situacije u kojima smo primili gol, ostalo je sve bilo odlično. Jeftini golovi za tako veliku utakmicu - rekao je Batak na konferenciji za medije.

On je istakao da je Vojvodina večeras ušla agresivnije u utakmicu.

- Nije bilo kao na Kipru. Ušli smo agresivnije, ali nismo uspeli prvi da damo gol. Nismo imali sreće. Oni su prvi put kada su napravili dobru akciju dali gol. Imali smo period od 90 minuta i konstantno smo pokušavali kroz igru da ih savladamo - dodao je trener Vojvodine.

Apoel će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Konferencija igrati protiv ekipe Dila Gori. Vojvodina će u nedelju u drugom kolu Superlige Srbije na svom terenu dočekati Partizan.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike