Zvezdu je napustio kada je bila u haosu! Sa Pinto se prisetio epizode na beogradskoj Marakani

27.07.2023

22:45

0

Autor: 24sedam

Portugalac je trenutno na klupi protivnika Vojvodine

Zvezdu je napustio kada je bila u haosu! Sa Pinto se prisetio epizode na beogradskoj Marakani
Rikardo Sa Pinto - Copyright MN Press

APOEL je bio za jedan gol bolji od Vojvodine u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Posle meča u Nikoziji, sa novinarima je razgovarao i trener kiparskog tima, Rikardo Sa Pinto, koji je svojevremeno vodio i Crvenu zvezdu.

Tada je bilo mnogo više problema. Kako je rekao na odlasku iz Ljutice Bogdana, u junu 2013. godine, "nije problem ako nema plata mesec ili dva, ali ako tim ne dobija novac šest ili sedam meseci, nije moguće da se normalno radi".

Prisetio se tog perioda.

- Ponosan sam što sam bio trener Crvene zvezde, imam sjajna sećanja na Srbiju, ljudi su divni. Drago mi je što klub sada postiže mnogo bolje - rekao je Sa Pinto, uz osvrt na taj period.

- Situacija je sada tamo mnogo drugačija, moja sećanja me najviše vežu za ne baš najsjajniju finansijsku situaciju. Ne bih da pričam sada o tome, fokus je na utakmici sa Vojvodinom - rekao je danas Portugalac, a onda pričao o utakmici sa Vojvodinom.

- Zaslužena pobeda, ali nismo još završili posao, Vojvodina je veoma dobar tim. U revanšu je sve otvoreno - istakao je Pinto.

Revanš u Novom Sadu je za sedam dana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike