U Vojvodini jedva čekaju revanš sa APOEL-om: Znamo i osećamo da smo bolja ekipa, eliminisaćemo ih!

02.08.2023

20:58

0

Autor: P.K.

Dižu moral navijačima, ali jure minus sa Kipra

U Vojvodini jedva čekaju revanš sa APOEL-om: Znamo i osećamo da smo bolja ekipa, eliminisaćemo ih!
Radoslav Batak - Copyright MN Press

Vojvodina ima šansu da se plasira u treću rundu kvalifikacija za Ligu konferencija, ali da bi to uradila, mora da nadoknadi gol minusa protiv APOEL-a.

Raspoloženje kod Novosađana je na visokom nivou, svi veruju da mogu u četvrtak uveče da pobede najtrofejniji kiparski tim.

Trener Radoslav Batak želi pobedu, nije bitno kakvu.

- Očekivanja su da pobedimo, da li sa jednim golom razlike, pa iz penal serije ili sa dva pogotka, na sve smo se i spremali. Verujemo u pobedu. Imamo još jedan trening da ponovimo još neke stvari i da sutra izađemo potpuno spremni. Uz podršku naših navijača, nadam se u što većem broju, kao i uprave kluba, koja nam je na osnivačkoj Skupštini SD Vojvodina dala dodatni vetar u leđa. Drago nam je što predsednik Dragoljub Zbiljić veruje u prolaz, jer i ja verujem i nadam se da će biti spektakularna atmosfera i da iskoristimo neke situacije koje nismo u prošloj utakmici. Naravno da je APOEL kvalitetna ekipa, ali mislim da smo spremniji i mlađi i brži i siguran sam da ćemo sutra više želeti tu pobedu – rekao je Batak na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

On je potvrdio da se u tim vraća Filip Malbašić, ali da Asmir Kajević nije spreman ni za revanš.

- Vratio nam se Lazarević posle lakše povrede i jači smo za Malbašića, ali je pitanje koliko će moći da nam pomogne pošto je bio neko vreme van stroja. Nažalost, na Kajevića ne možemo i dalje da računamo.

Trener je rekao da je ekipa vežbala penale i da će ih ponovo vežbati.

Nikola Čumić je pozvao navijače da dođu u što većem broju i podsetio da je Voša na njihovim krilima prošle sezone pobedila Partizan i Čukarički na svom "Karađorđu".

- Naša jedina želja je da prođemo dalje i tako ćemo i igrati. U prvoj utakmici smo pokazali da možemo da ih ugrozimo i drugo poluvreme je pokazatelj kako treba da igramo. Nažalost, ušli smo u meč možda sa previše respekta, dopustili smo im više prostora za igru, jer nismo bili dovoljno dobri u presingu. U drugom poluvremenu smo zaigrali našu igru, bili smo agresivniji, stvorili smo nekoliko prilika i šteta što smo postigli samo jedan gol i što nismo uspeli da sačuvamo pozitivan rezultat. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broj, jer nam njihova podrška mnogo znači. Prošle sezone su nas navijači vodili do pobeda nad Partizanom i Čukaričkim, kada su tribine ispunjene. Bilo bi lepo da bude pun stadion i da prođemo APOEL i da svi zajedno radujemo.

Vojvodina je u prvom kolu Superlige izgubila od Crvene zvezde 5:0.

- Utakmica sa Zvezdom nas nije poremetila, iako nije prijatno kada ekipa primi pet golova, jer i dalje vlada euforija. Znamo da nas sutra čeka velika podrška, utakmica je veoma značajna i želimo da damo poslednji atom snage u svakom trenutku, da osvojimo što više duela i mislim da ako sve ispoštujemo da ćemo proći dalje. Mi zaista verujemo i osećamo da možemo da ih eliminišemo.

Utakmica Vojvodina - APOEL na programu je u četvrtak u 20 časova uz  direktan prenos na TV Arena sport 1 Premium.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike