Najveći svih vremena i veliki Novakov navijač ima novi posao! Brejdi postao suvlasnik engleskog fudbalskog tima!

03.08.2023

10:28

0

Autor: D. N.

Čeka ga težak posao s obzirom da je prošla sezona završena na 17. mestu

Najveći svih vremena i veliki Novakov navijač ima novi posao! Brejdi postao suvlasnik engleskog fudbalskog tima!
Copyright Profimedia

Tom Brejdi postaje manjinski vlasnik Birmingem sitija, prenose mediji u Engleskoj. NFL legenda, sedmostruki šampion postao je partner sa Najthed Kapital Menadžmentom LLC i nova uloga biće predsednik Savetodavnog odbora kluba koji se takmiči u Čempionšipu.

Kako je saopštio klub iz Birmingema za koji je svojevremeno igrao i Nikola Žigić, Brejdi će u "praksi primenjivati iskustvo i liderstvo u nekoliko klupskih sektora i biti savetnik u oblastima zdravlja, zdrave ishrane i oporavka".

A oglasio se i sam Brejdi, najveći NFL igrač svih vremena.

- Možda se pitate šta ja znam o engleskom fudbalu. Hajde da kažemo da imam još mnogo toga da učim, ali znam nekoliko stvari o pobeđivanju. Mislim da će ostali znati da to prevedu. Znam da uspeh počinje radom i znam da tim ne znači nišra ako grad ne stane iza. I što je najvažnije, znam kako je biti potcenjen i to mi se sviđa.

Pred Birmingemom je dug put, ali znam da ovi navijači nikada nisu prestali da veruju. Vidimo se na "Sent Endruzu" uskoro, vreme je da se radi - naveo je Brejdi u pozdravnoj poruci.

Takođe, Brejdi će iskoristiti i svoju planetarnu popularnost kako bi radio na marketingu kluba. Podsetimo, Amerikanac je poznat i kao veliki navijač našeg Novaka Đokovića, pa je nedavno gledao i mečeve na Vimbldonu, u loži.

Prošlu sezonu, Birmingem je završio na 17. mestu na tabeli Čempionšipa, sa samo devet bodova više od Redinga koji je ispao.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike