Suspendovan stadion superligaša! Delegacija FSS pregledala teren - ovde ne može da se igra fudbal

02.08.2023

17:10

0

Autor: P.K.

Nastavljeno je "sređivanje" Superlige, igralište suspendovano do daljeg

Suspendovan stadion superligaša! Delegacija FSS pregledala teren - ovde ne može da se igra fudbal
Navijači Radnika - Copyright MN Press

Prvo kolo Superlige donelo je dosta tema za razgovor već posle prvog kola, a potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović najavio je da će se nastaviti "sređivanje" elite srpskog fudbala.

Posle suspenzije Kolubare, sada je Radniku iz Surdulice oduzeta dozvola da igra na svom stadionu dok god ne bude ispunjavao superligaške standarde. Ovo je preneo Sportal, pozivajući se na svoje izvore.

Radnik sada ima rok od 24 sata da se izjasni po ovom pitanju.

Ova odluka usledila je posle posete predstavnika FSS-a, koji su na licu mesta utvrdili da je teren Radnika u veoma lošem stanju. Postavlja se pitanje šta su čelnici kluba iz Surdulice radili tokom leta nakon završetka prošle sezone, s obzirom da njihov teren više podseća na livadu nego na teren za igranje u profesionalnom rangu takmičenja.

Radnik će imati priliku da se izjasni i pojasni razloge loših uslova za prvobitni meč sezone u Surdulici, samo pet dana pre dolaska Spartaka iz Subotice na jug Srbije. Postoji velika verovatnoća da će utakmica biti premeštena na drugi teren, s obzirom na to da je trenutni "izgoreo" i nije održavan kako treba.

Radnik je poslednji put igrao na ovom terenu pre skoro dva meseca, u baražu za očuvanje statusa u Superligi Srbije. Tada su u revanšu savladali Grafičar rezultatom 2:0 i ostali u elitnom rangu srpskog fudbala.

Sada bi, međutim, mogli privremeno da se presele na novu lokaciju...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike