Vojvodina vratila iskusnog defanzivca! Sad je bio pravi trenutak!

02.08.2023

14:59

0

Autor: D. N.

Posle sezone na Bliskom istoku, ponovo je u Novom Sadu koji je napustio pre sedam godina

Vojvodina vratila iskusnog defanzivca! Sad je bio pravi trenutak!
Navijači Vojvodine - Copyright MN Press

Samo dan pre revanša u kvalifikacijama za Ligu konferencija i nekoliko uoči duela sa Partizanom u Superligi, Vojvodina je predstavila novog-starog fudbalera. Reč je o Lazaru Rosiću.

- Jako sam srećan što sam se vratio, o čemu odavno razmišljam, ali je sada bio pravi trenutak. Tu odluku dodatno su mi olakšali ljudi iz kluba koji su pokazali ogromnu želju da ponovo obučem dres Vojvodine. Nisam imao ni najmanju dilemu oko povratka i mislim da se vraćam u pravom trenutku.

Lično osećam da sam u najboljim godinama, a i Vojvodina u poslednje vreme ide uzlaznom putanjom i želim da se uskoro borimo za sve trofeje i da se konačno domognemo te jeseni u Evropi - rekao je Rosić koji će se odmah priključiti ekipi Radoslava Bataka.

FK Vojvodina
 

- Već danas krećem sa treninzima, ali biće mi potrebno nekoliko dana da pronađem ritam i verujem da ću već od sledeće nedelje biti na raspolaganju ekipi i stručnom štabu - naglasio je Rosić.

Ugovor je na dve godine, a 30-godišnji štoper je već igrao za "staru damu", u sezoni 2015/16, a onda otišao u Bragu.

Za Bragu je igrao tri sezone, a onda i za Nasional i Moreirense. Potom je prošlog leta otišao na Bliski istok, pošto je potpisao za Kor Fakan iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

FK Vojvodina
 

Posle isteka ovog ugovora vratio se u srpski fudbal, u kojem je nastupao i za Šumadiju 1903, Radnički 1923 i Radnički Niš.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike