Despotović opleo po bivšem treneru: Slucki je žena 70 odsto, a muškarac samo 30 odsto!

31.07.2023

07:04

0

Srpski fudbaler ima izuzetno loše mišljenje o strategu sa kojim je sarađivao u Rubinu

Despotović opleo po bivšem treneru: Slucki je žena 70 odsto, a muškarac samo 30 odsto!
Đorđe Despotović - Copyright Profimedia

Srpski fudbaler Đorđe Despotović, koji je karijeru gradio u Rusiji igrajući za Orenburg, Rubin i Arsenal iz Tule, govorio je za portal "sport 24" o svemu, ali najviše o svom bivšem treneru Leonidu Sluckiju, koga je ozbiljno iskritikovao.

Treba istaći da su njih dvojica sarađivali u Rubinu, ali se nisu na najbolji način rastali. 

- Uvek sam se trudio da o njemu govorim sa velikim poštovanjem, ali moram da istaknem da se Leonid prema meni ponašao kao prema nekoj ženskoj osobi. Svidelo se to nekome ili ne, ali Slucki više liči na ženu nego na muškarca. On je 70 odsto žena, a 30 odsto muškarac. Leonid mi je sve namestio, tako da u većini klubova Rusije ne mogu da igram. O meni je stalno govorio loše i tako mi je zatvorio put da napredujem u ruskoj ligi - otkrio je Despotović.

Bivši fudbaler Crvene zvezde nema lepe reči ni za Arsenal iz Tule, napominjući da su mu i oni ostali dužni dosta novca.

- Ništa mi nisu platili! Odlažu to iz nekog razloga. Svakome je potreban novac, posebno nekome ko ima decu. Pozajmljivao sam novac saigračima, ali ne bih o tome. Svi mi fudbaleri voleli smo Miodraga (Božovića), jer je on, pored toga što je dobar trener, dobar i kao čovek. Njega je zamenio Kononov, kojeg ne mogu nazvati trenerom. Njegov nivo je da radi sa decom. Kada budem otvorio Akademiju fudbala, pozvaću ga da bude trener. Trener mora da ima kičmu, a ne da ćuti - zaključio je Despotović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike