Zvezda nas je 5 puta ošamarila! Kapiten Fiorentine priznaje, "to je nekada i potrebno"

27.07.2023

06:58

0

Autor: D. N.

Biragi je imao još slikovitih opisa debkla u Beogradu

Zvezda nas je 5 puta ošamarila! Kapiten Fiorentine priznaje, "to je nekada i potrebno"
Fudbaleri Fiorentine na gostovanju Crvenoj zvezdi - Copyright MN Press

Fudbaleri Fiorentine vratili su se u Italiju posle ubedljivog poraza od Crvene zvezde. Ekipa Baraka Bahara dala im je čak pet golova na "Rajku Mitiću".

Debakl u Beogradu je sumirao kapiten Kristijano Biragi, koji i nije bio mnogo razočaran...

- Zvezda je ispred nas. Počinju prvenstvo u nedelju, i to je normalno. Oni su u maksimalnoj formi, dok se mi još pripremamo. Normalno da nervira kada primite ovoliko golova, ali hajde da ne pravimo dramu. Normalno je, jer mi nismo 100 odsto spremni. Bilo bi čudno da je drugačije, jer je nama ostalo još vremena, tri nedelje - kazao je Biragi nekolicini novinara koji su doputovali iz Italije, a preneo je portal Violanews, koji se usko bavi timom iz Firence.

Zatim je nastavio...

- Nije nam bio bitan rezultat, nama je najvažnije da budemo spremni kada bude trebalo. Smeta nam kad gubimo, ne želimo da izgledamo ovako. Ovo je kao da se poredite sa automobilom sa jakim motorom u punoj brzini. Oni su odigrali mnogo više test utakmica, a nama je ovo bila treća. Uz to i kvalitetni su - objasnio je kapiten Fiorentine, a zatim dobio i pitanje šta im je trener Vinćenco Italijano rekao.

- Razgovaraćemo, ali smo trenutno u situaciji da možemo da grešim. Ponekad je pet šamara i poželjno, da se probudite. Za tri nedelje biće ozbiljno - zaključio je Biragi.

Fiorentina će novu sezonu u Seriji A otvoriti 19. avgusta, gostovanjem Đenovi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike