Bahar i posle "petice" hoće još više! Ovo je samo početak!

26.07.2023

22:49

0

Autor: D. N.

Zbog određenih stvari pričaće sa generalnim direktorom Terzićem

Bahar i posle "petice" hoće još više! Ovo je samo početak!
Barak Bahar tokom utakmice Crvena zvezda - Fiorentina - Copyright MN Press

Veoma ubedljivi su bili fudbaleri Crvene zvezde u prijateljskoj utakmici sa Fiorentinom. Na "Rajku Mitiću" samo nekoliko dana uoči početka sezone u Superligi i duela sa Vojvodinom, ekipa Baraka Bahara je deklasirala predstavnika Serije A.

Bilo je čak 5:0 u korist prvaka Srbije koga uskoro očekuje i takmičenje u Ligi šampiona. Ovaj rezultat je postavljen već u 27. minutu.

- Veoma sam srećan kako smo izgledali. Srećan sam i zbog navijača koji su otišli zadovoljni. Ali ovo je samo početak. Zvanične utakmice su pred nama. U nedelju počinje ono pravo. Zadovoljan sam, ali ponavljam ovo je samo početak - rekao je Izraelac u uvodnom obraćanju.

Printscreen/Zvezda TV
 

Da li je očekivao da bude ovako dobro i da li će Zvezda biti bolja kad počne Liga šampiona?

- Cilj je da budemo još bolji. Iza nas je šest utakmica, i želimo da unapredimo intenzitet. Niko nije igrao svih 90 minuta, ali će njih šestorica igrati u nedelju, sa Vojvodinom. Cilj je da se unapredi intenzitet igre kako bismo igrali mnogo bolje.

Na terenu je viđena kombinacija mladosti i iskustva...

- Volim da kombinujem iskusne i mlade igrače. To je posao mene i mojih saradnika, da usklađujemo i da napravimo startnih 11. Videćemo kako će da izgleda na terenu.

Da li su potrebna i pojačanja?

- To ću reći svom šefu, Terziću, ali želim najbolji mogući tim.

Zašto je promenio izvođača penala?

- Video sam kako je Bukari želeo da šutira taj penal. On je pogodio, zaslužio je da šutira taj penal, promenio je poziciju, ovo je bilo potrebno njemu i na kraju se završilo kako treba.

MN Press
 

Može li tim još bolje? I da li uvodnih 30 minuta može da bude i 60?

- Naravno da želim da to bude bolje, Ne razmišljam o 30 ili 45 minuta, več da to bude svih 90 minuta. Rekao sam da želimo da podižemo formu, kao što sam i ranije naglasio, ovo je tek početak.

Navijači su već u euforiji, čak su napravili već jednu fotomontažu sa njegovim likom i trofejom Lige šampiona.

- Znamo da su očekivanja velika, u nebesima. Video sam tu fotografiju. Ne razmišljamo toliko unapred, koncentrisani smo na ono u nedelju.

Pošto je obožavalac Novaka Đokovića, da li bi šest gol bio svojevrstan omaž najboljem srpskom teniseru, pošto se set dobija posle šest gemova.

- Hteli smo da damo šest, ali su momci stali na pet. Možda u narednom meču.

Igrač utakmice?

- Teško je odrediti pojedinca, igrali su dobro. Odlučite vi novinari, ko je to bio.

Pričao je i o navijačima...

- Bio sam uzbuđen kad sam izašao na teren, osetio sam podršku, navijači su zadovoljni i verujem da će ubrzo Marakana biti ispunjena do poslednjeg mesta. Igramo fudbal koji privlači publiku, biće sve više navijača.

MN Press
 

Zvezda će igrati u Ligi šampiona, sa moćnim timovima?

- Fiorentina je dobar tim, plan je da Zvezda ovako izgleda i u Ligi šampiona, ali ima vremena do toga.

Za sad smo fokusirani na početak prvenstva. Ne volim da nas poredim ni sa kim, svaka utakmica je priča za sebe, analiziraćemo sve ovo, videćemo šta je dobro i šta možemo da popravimo - zaključio je Bahar.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike