Glazer dočekao da zaigra pred "delijama": Ovo je neverovatno, teško je rečima opisati atmosferu

26.07.2023

23:30

0

Autor: P.K.

Zvezda se predstavila navijačima, oduševljenje je obostrano

Glazer dočekao da zaigra pred "delijama": Ovo je neverovatno, teško je rečima opisati atmosferu
Omri Glazer - Copyright FK Crvena zvezda

Sjajno veče za navijače Crvene zvezde: ubedljiva pobeda protiv Fiorentine, odlična igra, popunjen stadion, super atmosfera… Sve je bilo kako treba.

Trener Barak Bahar, naravno, traži još, generalni direktor Zvezdan Terzić blista. A oglasio se i golman Omri Glazer, koji je konačno dočekao da zaigra pred Zvezdinim navijačima.

- Neverovatno! Prvi put igram na Marakani i teško je rečima opisati atmosferu koju prave navijači. Potrebni su nam i u nedelju, jer se i večeras videlo koliko su nam važni. Pozivam ih da dođu.

Što se tiče meča, Izraelac sumira utiske:

- Bila je dobra utakmica, drago mi je što smo pobedili. Mislili smo da će biti teže, ali smo igrali ofanzivno, pritiskali, imamo igrače koji igraju odličan presing, tako da su svi uradili sjajan posao. Atmosfera na stadionu je bila vrhunska, naši navijači su nas nosili do pobede. Sada nas čeka početak sezone u nedelju.

Žan Filip Kraso je bio sjajan i upisao se u listu strelaca.

- Utakmica je bila zaista dobra, igrali smo onako kako smo se i dogovorili. Otvorili smo utakmicu na sjajan način, stvorili nekoliko prilika, a zatim i postigli golove. Što se tiče mog gola, kada igram ne razmišljam mnogo, donosim odluke po osećaju i čini se da mi dobro ide.

Izabranici Baraka Bahara su bili fokusirani tokom svih 90 minuta i stvorili veliki broj prilika, koje je zvezdaška publika nagrađivala aplauzima.

- Kada počne utakmica, želimo da postižemo golove i asistiramo, razmišljamo o tome i dajemo sve od sebe kako bismo ostvarili željene ciljeve, to je naš posao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike