Bahar najavio još moćniju Zvezdu, pa kroz smeh rekao: Pristao sam da dođem ako mi srede meč sa Novakom Đokovićem!

29.05.2023

13:58

0

Autor: G. F.

Crveno-beli predstavili novog trenera

Bahar najavio još moćniju Zvezdu, pa kroz smeh rekao: Pristao sam da dođem ako mi srede meč sa Novakom Đokovićem!
Bahar na promociji - Copyright printscreen/crvena zvezda tv

Doneo je Miloš Milojević fudbalerima Crvene zvezde novu duplu krunu, emotivno se rastao od kluba koji je vodio.

Vreme je za nove izazove. Kako za njega tako i za Zvezdu. Zvezdu sa novim trenerom Barakom Baharom koji je danas promovisan na stadionu u Ljutice Bogdana!

U njegovu čast napravljen je i poseban video u kom se prvi put pojavio na stadionu Crvene zvezde.

A onda se već u prvoj izjavi našalio i rekao da je pristao da dođe u Zvezdu samo ako mu dogovore meč sa Novakom Đokovićem!

-  Uzbuđen sam što sam ovde, lepo je videti nova lica. Veliki klub kakav je Crvena zvezda došao je sa ponudom, klub sa takvom istorijom, sa takvim navijačima, juče sam osetio deo toga i bio impresioniran. Gospodin Terzić je dva puta dolazio po mene, znao je sve o meni, gde sam rođen, da sam igrao tenis... Rekao sam da ću doći ako mi organizuju meč sa Novakom (šalim se). Znam da je glavni cilj da uradimo dobre stvabri u grupnoj fazi Lige šampiona. Verujem u sebe, u moj DNK i DNK kluba. Verujem da možemo da pravimo dobre rezultate - rekao je Bahar, pa nastavio:

- Znam gde sam došao. Sa svojim timom sam nekoliko nedelje radio na tome da vidimo šta možemo da unapredimo. Razumem se sa menadžmentom i spremni smo da napravimo iskorak u Evropi.

Ugovor je potpisan na tri godine...

- Ne bih napuštao Izrael posel toliko godina da ne verujem u ovaj klub. Video sam da svi žele sve veće i veće uspehe. Radićemo naporno da bismo učinili da se to i dogodi. Naravno da su rezultati važni, ako se povežemo kako želimo i ako budemo pametni, verujem da će stići i dobri rezultati.

printscreen/crvena zvezda tv
 

 

O timu koji je zatekao i izazovima u Evropi.

- Dobro poznajem igrače, spremni smo da radimo kako bismo dobro igrali kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evrope. Mogu da obećam da ćemo u svaku utakmicu ući da pobedimo bez obzira da li smo favoriti ili ne. Nikada nećemo biti potcenjeni ili potčinjeni. Igraćemo pametan, atraktivan i napadački fudbal.

Postoje li igrače koje želi da zadrži u ekipi.

- Neću pojedinačno i igračima. Svestan sam i ko ima reprezentativne obaveze, ali imamo dovoljan broj igrača da odradimo dobre pripreme. Obećao sam da neću uzimati igrače Makabija i dovesti ih u Zvezdu, pa to neću uraditi.

Koliko Bahar zna uopšte o srpskom fudbalu, o sporijim terenima, o drugačijim uslovima, o činjenici da se sezona sa 80 odsto osvojenih poena smatra neuspešnom. O zatvorenoj taktici koja ga čeka od rivala.

- Znam kako će igrati protivnici i na nama je da pronađemo rešenja. Što se tiče staja terena, znam da će biti promenjeni i da neće biti problema. Pričao sam sa Srbima o mentalitetu, pritisku, očekivanjima... Znam sve to, znam gde sam došao!

- Upoznao sam prethodnog trenera, uradio je veliki posao ovde. Sa Dejanom Stankovićem nisam razgovarao.

Otkrio je Bahar i kada je prelomio da dođe u Crvenu zvezdu.

- Kao što sam rekao bili su dva puta. Prvi put sam bio fokusiran na moj tim. Nije mi bilo lako da odem iz svog kluba i svoje države. Ali kada su došli po drugi put shvatio sam da im je to važno i da je vreme da dođem u Zvezdu.

Na kraju je novi trener Zvezde naglasio i važnost svog stručnog štaba.

- Nije ceo stručni štab ovde, dvojica su se vratili u Izrael. Da, veoma je bitan trener golmana koji radi sa ekipom i na prekidima. Juče smo pričali o situacijama koje bi mogao da ispravi. U Beogradu nije moj asistent koji je zapravi prvi trener tima dok sam ja menadžer. Moj stručni štab mi daje snage i ne bih mogao da radim bez njega

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike