Sneža Borjan poslala Zvezdi još jednu poruku: Prestanite sa omalovažavanjem, jer to nije odlika šampiona

26.07.2023

10:28

0

Autor: D. P.

Supruga bivšeg kapitena crveno-belih ne može da oprosti otkaz

Sneža Borjan poslala Zvezdi još jednu poruku: Prestanite sa omalovažavanjem, jer to nije odlika šampiona
Copyright ATAImages/Milan Maricic

Snežana Borjan, supruga bivšeg kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, još se nije pomirlila sa načinom na koji su se crveno-beli rastali od svog golmama.

Borjan već brani za Slovan iz Bratislave i odavno je podvukao crtu ispod odluke Baraka Bahara da ga telefonom obavesti o tome da ne računa na njegove usluge, ali gospođa Borjan je morala još jednu poruku da pošalje ovim povodom isprovocirana izjavom Zvezdana Terzića.

- Draga Zvezdo, porodico, jer vi ste u našoj kući bili šest godina, a u Milanovom srcu tu ste i dalje. Mislim da se i najgore stvari mogu reći sa stilom. Borjan vas je posle mnogo godina bez titule uveo u Evropu, osvajao titule i duple krune, da ne nabrajam redom sve uspehe. Znate li šta je najvažnije? Što bi svi koji stvarno žive za Zvezdu i ne zanima ih lični interes, već ih vodi ljubav ka crveno-belom timu, ai oni koji malo znaju fudbala rekli uvek "Zovite Borjana". Za to se živi, zar ne - napisala je Borjanova i nastavila:

Instagram printscreen
 

 

- Ne zaboravite da od vas uče mladi ljudi koji ostavljaju srce na terenu, iz ovoga mogu da nauče da će završiti isto kao Brojan, koji je Zvezdi dao sve i doneo ogromne uspehe, da nema razloga a se bore i daju svoj maksimum jer će dobiti otkaz PUTEM TELEFONA!!!"

- Možda vas muči što ste tako postupili pa pričate na ovaj način o njemu, možda vam bude lakše posle ovakvih rečenica, eto razumemo i to, ali možda bi bilo u redu da prestanete sa omalovažavanjem i ponižavanjem, jer to nije odlika šampiona. Želimo vam puno uspeha u daljem radu. Ko radi, taj i greši - zaključila Borjanova.

BONUS VIDEO:

Instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike