Zvezdaši dobili odgovor da li Eraković može na pozajmicu

26.07.2023

06:57

0

Autor: D. N.

Trener Zenita otkrio i koliko dugo su pratili mladog defanzivca

Zvezdaši dobili odgovor da li Eraković može na pozajmicu
Copyright FK Crvena zvezda

Strahinja Eraković je i zvanično postao fudbaler Zenita. Potpisan je ugovor sa klubom iz Sankt Peterburga, ali od šestomesečne pozajmice neće biti ništa. Postojala je mogućnost da se dva kluba dogovore, ali šef struke Sergej Semak insistira da srpski štoper odmah počne da igra za novi tim.

- Eraković je za nas veoma dobra akvizicija. Pozajmica? Uopšte nisam čuo za to, samo iz medija. Prvi put čujem, jer nam je igrač na ovoj poziciji sada veoma bitan - kazao je Semak za klupski sajt posle utakmice nacionalnog kupa sa Ahmatom.

Zatim je i potvrdio da je za Erakovića odavno postojalo interesovanje. 

- Pratimo ga već dve godine. Čak i pre godinu dana želeli smo da ga kupimo, ali cena je bila veoma visoka. Mislim da je sadašnja cena bila dobra. Može da igra kao centralni defanzivac, pa čak i kao desni bek.

 

 

Za nas je ovo odlična opcija kada igrač može da se koristi na nekoliko pozicija. Brz je i uporan. Ovo je veoma važno za nas, jer igramo veoma visoko, a potrebni su nam i defanzivci koji mogu dobro da odigraju jedan na jedan. On je jedan od tih igrača - zakjlučio je Semak.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike