Veliko srce ima Saša Zdjelar: Kako da ne izađem kada je sve najdraže došlo da nas bodri? Nije bilo šanse da odustanem!

27.08.2021

04:57 >> 05:26

0

Autor: Adam Štulić

Rikardo: Pokazali smo šta Partizan zaista jeste

Veliko srce ima Saša Zdjelar: Kako da ne izađem kada je sve najdraže došlo da nas bodri? Nije bilo šanse da odustanem!
Copyright Saša Zdjelar foto: MN Press

Vapio je Partizan prošle sezone za klasičnim golgeterom, a s povratkom Rikarda Gomeša na Topčidersko brdo došli su golovi u seriji.

Iskusni centarfor na maestralan način vozi „valjak“ od početka sezone, na 11 utakmica postigao je devet golova i jedan je od, ako ne i najzaslužniji, za to što crno-beli na prvom preseku imaju sjajno prolazno vreme.

Fudbaler sa Zelenortskih ostrva je mrežu zatresao i u četvrtak uveče, kada je pogotkom sa bele tačke u 25. minutu otvorio Partizanu vrate pobede nad Santa Klarom (2:0) i plasmana u Ligu konferencija.

– Sinoć smo pokazali šta Partizan zaista jeste, imali smo fantastičnu podršku. Sada moramo da se koncentrišemo na šampionat i da nastavimo da pobeđujemo – istakao je Rikardo.

Jednu od ključnih uloga u značajnoj pobedi Partizana odigrao je i Saša Zdjelar. Iskusni vezista bio je pod znakom pitanja gotovo do početka meča s portugalskim timom, ali je uspeo da se oporavi od povrede dovoljno da se nađe u startnih 11.

Pročitajte još

– Vučem povredu od Sočija, išao sam svaki dan na terapije i to je dalo rezultat. Nadam se da ću se probuditi bez bolova. Nisam mogao da odustanem, iako mi je u jednom trenutku došla kriza jer nisam imao treninge. Ali, kako da ne izađem kada je sve najdraže došlo da nas bodri. Jednostavno, nije bilo šanse da odustanem – rekao je Saša Zdjelar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike