Erakovićeva "izdaja" Spartaka i dalje tema u Moskvi: Fudbal je biznis, emocije su za devojčice!

20.07.2023

14:34

0

Autor: D. P.

Lepo rečeno

Erakovićeva "izdaja" Spartaka i dalje tema u Moskvi: Fudbal je biznis, emocije su za devojčice!
Strahinja Eraković - Copyright FK Crvena zvezda

Bivši trener moskovskog Spartaka Valerij Gladilin nije želeo da prebaci krivicu na Strahinju Erakoviću zato što njegov klub nije uspeo da realizuje svoje transfer želje.

On je ukazao da odgovornost snosi sportski direktor Moskovljana, Englez Pol Ešvort, jer je u medijima prebrzo iscurila informacija o dolasku pojačanju iz Crvene zvezde: 

- To su Spartakovi problemi sa kojima se nisu složili. Svuda u novinama reklamiraju da će igrač doći ovde. Ne morate ništa da reklamirate dok ne potpišete ugovor... Ešvort treba da nauči kako se to radi. Ovo je posao, a emocije su za devojke - rekao je Gladilin.

Čuveni ruski fudbaler Aleksandar Mostovoj ne prati baš srpski fudbal, a ni želje ruskih klubova iz srpske superlige poput Erakovića.

- Ne znam ko je to, odakle dolazi. Zato pokušavam da manje obraćam pažnju na to, jer se tako često menjaju ne samo u Spartaku, već i u drugim klubovima. Ali u Spartaku su sve češće promene ljudi, ne znam da li je to dobro ili loše, pa se trudim da ne obraćam pažnju i na to - rekao je Mostovoj.

BONUS VIDEO:

Košarkaški savez Srbije

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike