Spartakov direktor poslao kratku poruku Erakoviću posle vesti da ide u Zenit

19.07.2023

12:52

0

Autor: D. P.

Ljutnja očekivana u Moskvi

Spartakov direktor poslao kratku poruku Erakoviću posle vesti da ide u Zenit
Eraković i Menig - Copyright MN Press

Generalni direktor Spartaka Oleg Mališev prokomentarisao je neuspeli transfer fudbalera Crvene zvezde Strahinija Erakovića.

Srpski reprezentativac je prvo prihvatio ponudu Spartaka, ali kako Zvezda ima ugovor sa Zenitom i u slučaju iste ponude, crveno-beli su dužni da puste igrače u klub iz Sankt Peterburga, sve se munjevito promenilo za igrača i Moskovljane:

- Zenit ukrao Erakovića od Spartaka? Uzdržao bih se od bilo kakvih oštrih formulacija. Možda bih to malo drugačije formulisao: mi u Spartaku, želimo igrače koji žele da igraju za Spartak. Ako neko želi da igra za Zenit, molim vas, adios - rekao je Mališev i nastavio:

- Ne želim da ulazim u detalje. Mislim da je mnogo faktora odigralo ulogu. U svakom slučaju, nastavljamo da radimo, tako da nećemo stati. Ne znam kakve obaveze ima Crvena zvezda prema Gaspromu. Nisam video njihov ugovor. Trenutno razmatramo druge opcije. Da li će se ovaj transfer ostvariti? Mislim da neće. Šta je bio razlog zašto transfer nije uspeo? Ne bih želeo da govorim o detaljima pregovora - rekao je Mališev.

Košarkaški savez Srbije

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike