Zvezdino sam dete i znam koliko su Delije odane! Radujemo se Ligi šampiona!

15.07.2023

00:44

0

Autor: D. N.

Eraković je takođe pozvao navijače na jak test sa Fiorentinom

Zvezdino sam dete i znam koliko su Delije odane! Radujemo se Ligi šampiona!
Strahinja Eraković - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su se iz Sankt Peterburga vratili sa peharom. Ekipa Baraka Bahara je imala maksimalan učinak, pošto je pobedila i Zenit, Nefči i Fenerbahče. Standardan u štoperskom triju, sa Aleksandrom Dragovićem i Srđanom Mijailovićem bio je i Strahinja Eraković

- Imali smo tri provere koje su definitivno u rangu Lige šampiona, pogotovo utakmica sa Zenitom. Igrali smo pred 20 hiljada ljudi, baš se osetila sjajna atmosfera, ali smo uspeli da pobedimo. Možemo da budemo zadovoljni, pogotovo jer smo još uvek u pripremnom periodu i najbolje igre nas tek očekuju.

Pred nama je Liga šampiona, svi se radujemo što ćemo igrati sa najboljim klubovima u Evropi, a mislim da tu i pripadamo. Same pripreme su protekle sjajno, sjajno smo dočekani u Rusiji, imali smo sve uslove za rad. Radilo se kvalitetno i jako i sada sledi završna faza priprema u Beogradu - počeo je Eraković.

U narednim danima, crveno-bele očekuju i dva testa. Prvo će 22. jula igrati sa TSC-om, a onda na stadion "Rajko Mitić" stiže i Fiorentina.

Taj duel je zakazan za četiri dana kasnije.

- Pozivam navijače da u što većem broju obezbede "Premijum" sezonske ulaznice i da već protiv Fiorentine ispune "Marakanu" i najave sve ono što nas očekuje od jeseni. Nemam sumnje da će tako i da bude, dugo sam u klubu, Zvezdino sam dete i znam koliko su navijači odani. Na nama je da opravdamo poverenje i da zajedno idemo u nove pobede. Lično, uželeo sam se pune Marakane, jedva čekam utakmice - podvukao je Eraković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike