Zvezda dovela najtalentovanijeg srpskog napadača! Sve je gotovo, 19-godišnjak iz Vojvodine stiže na Marakanu

19.07.2023

17:27

0

Autor: P.K.

Dugo se pričalo o tome, sada je posao završen

Zvezda dovela najtalentovanijeg srpskog napadača! Sve je gotovo, 19-godišnjak iz Vojvodine stiže na Marakanu
Kabić u dresu Vojvodine - Copyright MN Press

Pošto se već neko vreme spekulisalo o tome, sada je konačno potvrđeno - Uroš Kabić je postao član Crvene zvezde!

Ovaj perspektivni napadač, koji je već neko vreme bio na radaru Zvezde, uskoro će staviti potpis na ugovor i preseliti se u Beograd, piše Mocart sport.

Izgleda da je tim Bahara Baraka ostao bez svog potencijalnog prvog napadača Emanuela Late Lata, a pošto Kabić, rođen 2004. godine, nije prešao u Bolonju, u Zvezdi su odlučili da je vreme za reakciju.

Bilo je interesovanja i od strane klubova iz drugih zapadnih zemalja, ali je Kabić video priliku da se dokaže u Beogradu i da igra u Ligi šampiona, što je bio presudan faktor u njegovoj odluci da se pridruži Zvezdi.

Kabić je prošle godine bio problem za Crvenu zvezdu u prvenstvu, gde je uspeo da postigne gol protiv njih na "Marakani". Crveno-beli su prepoznali njegov talent i uputili su dovoljno atraktivnu ponudu Vojvodini, što je rezultiralo Kabićevim transferom. Ovaj mladi igrač se najbolje snalazi na krilima, ali je igrao i kao napadač, gde je zapravo prvi put i došao do izražaja u Vojvodini.

Ovaj igrač star 19 godina je nastupao za sve mlađe selekcije Srbije, od U15 do U19 nivoa, gde je postigao šest golova. U dresu Vojvodine, Kabić je na 44 meča bio strelac dva puta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike