Velikani se prepoznaju i kada je kraj: Ronaldova prelepa poruka na oproštaju od Juventusa

27.08.2021

18:18 >> 19:39

0

Autor: Adam Štulić

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena se oprostio od Torina

Velikani se prepoznaju i kada je kraj: Ronaldova prelepa poruka na oproštaju od Juventusa
Copyright Kristijano Ronaldo foto: Profimedia

Velikani se prepoznaju i kada je kraj. Lepo je i lako biti zvezda kada su u tebe upereni reflektori obožavanja na početku jedne velike priče, ali samo najveći biranim rečima zatvaraju jedno poglavlje koje nije donelo ono zbog čega je sve i počelo.

Kristijano Ronaldo i Juventus okončali su vezu bez trofeja Lige šampiona, ali ni to, kao ni naprasni odlazak pre predviđenog kraja saradnje, nije uticao na portugalskog superstara prilikom oproštaja od Torina.

– Danas napuštam sjajan klub, najveći u Italiji i bez sumnje jedan od najvećih u Evropi. Dao sam srce i dušu za Juventus i Torino ću voleti dok me ima. Navijači Bjankoneri su me uvek poštovali i trudio sam se da im se na tome zahvalim boreći se za njih na svakoj utakmici, tokom svake sezone, svakog takmičenja. Na kraju, kada pogledamo unazad shvatamo da smo ostvarili velike stvari, možda ne baš sve koje smo želili, ali smo i dalje zajedno napisali prelepu priču. Uvek će biti deo kluba. Sada je deo moje istorije, kao što se i ja osećam delom njegove. Italija, Juve, Torino, Bjankoneri, zauvek će biti u mom srcu – napisao je u oproštajnom pismu Ronaldo.

Pročitajte još

Podsetimo, Portugalac je u petak dobrano uzdrmao Mančester. Očekivali su ga na „Etihadu“, crveni tepih bio je spreman od sinoć, ali se u poslednjem trenutku dogodio veliki obrt pa je Kristijano na kraju, po drugi put u karijeri, zadužio opremu Junajteda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike