Plavi deo Mančestera podrhtava – Ronaldo i Siti su završili posao!

26.08.2021

14:34 >> 17:34

0

Autor: Adam Štulić

Portugalski novinar Gonsalo Lopez tvrdi da je sve gotovo, Italijani i Španci malo oprezniji

Plavi deo Mančestera podrhtava – Ronaldo i Siti su završili posao!
Copyright "AFP PHOTO /HANDOUT/ DIOGO PINTO/ FPF

Onog momenta kada je postalo jasno da od angažovanja Harija Kejna nema ništa, postalo je izvesno da će Mančester siti krenuti po Kristijana Ronalda, koji, navodno, samo čeka promociju na „Etihadu“.

Portugalski novinar Gonsalo Lopez, koji je svojevremeno imao ekskluzive i prilikom prelaska Bruna Fernandeša u Mančester junajted, Rubena Dijasa u Siti, tvrdi da je posao završen, dok su madridski „As“ i poznati italijanski „insajder“ Fabricio Romano nešto umereniji kada izveštavaju o ovoj temi.

Lopezovu infomraciju navijači širom Evrope uzimaju s malom dozom opreza, pošto je Portugalac imao jedan „kiks“, kada je najavio prelazak Bruna Fernandeša u Totenhem, dok sve dodatno podgrevaju Španci i Italijani, prema čijim saznanjima posao jeste blizu kraja, ali ništa još nije potpisano.

„As“ navodi da su Ronaldo i Siti postigli dogovor i da se čeka odobrenje Juventusa da se aktivira jedna od najvećih transfer bombi ovog leta, na šta se nadovezuju Romanova saznaja, prema kojima „građani“ još nisu poslali zvaničnu ponudu u Torino, gde trenutno Horhe Mendeš direktno pregovara s čelnicima Juventusa.

Pročitajte još

Italijan navodi da je situacija napeta i da „stara dama“ nema nameru da portugalskog superstara pusti kao slobodnog igrča, već traži između 28 i 30 miliona evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike