Rio, bezobrazniče, od početka si znao! Dok su „građani“ čekali Ronalda, bivši kapiten Junajteda im se javno podsmevao (FOTO)

27.08.2021

14:39 >> 14:45

0

Autor: Adam Štulić

Nekadašnji defanzivac misterioznim tvitom prvi najavio obrt u Mančesteru

Rio, bezobrazniče, od početka si znao! Dok su „građani“ čekali Ronalda, bivši kapiten Junajteda im se javno podsmevao (FOTO)
Copyright Rio Ferdinand i Kristijano Ronaldo foto: Profimedia

Neverovatan obrt dogodio se u „slučaju Ronaldo“ za samo nekoliko časova. Od gotovog transfera u Mančester siti, došlo se do toga da je portugalski superstar najbliži povratku u Junajted!

Od kako je postalo izvesno da Kristijano napušta Juventus i da su „građani“ u pol poziciji za njegov potpis, krenula je „kampanja“ protiv Ronaldovog dolaska na „Etihad“, koju je najglasnije podržavao Vejn Runi.

Nekadašnji centarfor „đavola“ dao je Portugalcu „prijateljski savet“ da bi trebalo da misli na porodicu i da ne treba sve u životu da se radi samo zbog novca, a da li zbog te „histerije“ sa „Old Traforda“ ili iz nekih drugih razloga i motiva, tek u poslednjih nekoliko sati došlo je do obrta od 180 stepeni.

Kada su i zbog čega stvari za Siti počele da komplikuju, a za Junajted otvaraju ka povratku Kristijana Ronalda, znaju samo oni koji su direktno uključeni u celu priču, a jedan od retkih koji su očigledno među prvima saznali da se sprema veliki preokret bio je Rio Ferdinand.

Dok su drugi preko medija ubeđivali Ronalda da ne čini „neoprostiv greh“, bivši kapiten Mančester junajteda je, verovatno zavaljen u neku fotelju, s osmehom na licu pratio reakciju javnosti i s jednim tvitom „zapalio“ crveni deo grada.

Nije bilo potrebno mnogo razmišljati da bi se shvatilo da se nešto krupno dešava u Mančesteru, a još manje da je direktno povezano sa transferom jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Posle nekoliko sati od prvog tvita, Rio se ponovo oglasio na istoj mreži, ovoga puta snimajući samog sebe sa mimikom lica koja je prelazila od zabrinutosti do širokog osmeha na kraju.

Otprilike u tom trenutku priča o obrtu i povratku Ronalda na „Teatar snova“ postala je javna, i uzimajući sve u obzir jedino što je u ovom trenutku nepoznato jeste kada je „Old Traford“ po drugi put pozdraviti dolazak jednog od svojih najvećih mezimaca.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike