Delije, želimo da uživate! Kapiten Zvezde Dragović najavljuje istorijsku sezonu!

15.07.2023

12:32

0

Autor: G. F.

Veliko je zadovoljstvo među crveno-belima nakon osvajanja turnira u Rusiji

Delije, želimo da uživate! Kapiten Zvezde Dragović najavljuje istorijsku sezonu!
Aleksandar Dragović - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde predvođeni novim trenerom Barakom Baharom pokazali su moć na turniru u Rusiji.

Nakon što su u tri jaka meča ostvarili tri pobede i osvojili trofej, normalno je da je zadovoljstvo najbolja reč za opisivanje stanja u redovima srpskog šampiona.

Novi kapiten Aleksandar Dragović poručio je preko zvaničnog sajta kluba da će zajedno sa saigračima biti maksimalno spreman za predstojeće obaveze.

Izuzetno sam zadovoljan pripremnim periodom koji je iza nas, odlično smo trenirali. Veoma brzo smo se prilagodili zahtevima novog stručnog štaba na čelu sa Barakom Baharom, što pokazuju i rezultati. Imamo priliku da sarađujemo sa profesionalcima, koji odlično znaju svoj posao i imaju veliku želju za rad sa igračima, u takvim okolnostima kod fudbalera se javlja dodatna motivacija. Verujem da je ovo tek početak sjajne saradnje.

Dragović je otkrio i koliko je "teška" kapitenska traja u Zvezdi i imao posebnu poruku za navijače kluba iz Ljutice Bogdana:

- Kapitenska traka u Crvenoj zvezdi je posebna odgovornost, srećan sam što su u meni prepoznali lidera. Velika je čast i privilegija biti na poziciji kapitena. Radujem se predstojećoj sezoni, koja će kao što smo to već mnogo puta ponovili biti istorijska. Direktni smo učesnici Lige šampiona i imaćemo dovoljno vremena da budemo maksimalno spremni i konkurentni u tom takmičenju. Mnogo nam znače i provere protiv ekipa kao što su Fenerbahče i Zenit, sledi 26. jula i utakmica sa Fiorentinom. Želimo da ove sezone naši navijači uživaju u igri Crvene zvezde, verujemo da ćemo ih videti u velikom broju i na meču protiv italijanskog predstavnika, kako bismo na pravi način i uz njihovu neizostavnu podršku zaokružili pripremni ciklus!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike