Partizanova generalka sa dva lica! Šturm posle preokreta zaustavio Valjak!

14.07.2023

17:21

0

Autor: A. Š.

Crno-beli u poslednjem meču na pripremama u Sloveniji poraženi od austrijskog tima

Partizanova generalka sa dva lica! Šturm posle preokreta zaustavio Valjak!
Nemanja Nikolić na meču sa Šturmom - Copyright Promo/FK Partizan

Partizan je pripreme u Sloveniji okončao porazom. Crno-beli su za generalnu probu skoknuli do Graca, gde su posle preokreta poraženi od domaćeg Šturma 2:1.

Dva lica su crno-beli pokazali u Austriji. U prvom poluvremenu odlučni, sa jasnim planom i idejom šta hoće na terenu i drugom dijametralno suprotno, koje nije moglo da da drugačiji rezultat.

Izabranici Igora Duljaja poveli su posle samo sedam minuta igre. Menig je sjajno povukao loptu sa leve aut linije ka sredini, sjajno je proigrao Nikolića koji je iz prve zakucao loptu pod preču Šturmovog gola.

Posle primljenog gola Austrijanci su zaigrali još angažovanije, ali su sve do finiša prvog poluvremena crno-beli uspevali da amortizuju udare domaćina. Igrao se 38. minut kada je Filipović prilikom uklizavanja zakačio loptu rukom u kaznenom prostoru Partizana, posle čega je glavni sudija pokazao na belu tačku, sa koje je Janšer poravnao rezultat.

A onda su crno-beli u nastavku potpuno pali. Već u 53. minutu, posle karambola u kaznenom prostoru, Mihajlo Ilić je „napucao“ Svetozara Markovića u pokušaju da otkloni opasnost, ali se lopta od kapitena Valjka odbila u mrežu Jovanovića.

PARTIZAN: Jovanović – Filipović (od 63. Živković), Marković, Ilić (od 63. Saničanin), Antić (od 63. Šehović) – Kanute (od 58. Natho), Belić – Trifunović (od 46. Baždar), Pantić (od 63. Mirčetić), Menig (od 63. Terzić) – Nikolić (od 46. Pavlović).

ŠTURM: Šerpen – Demaku, Gejrhofer, Vitrih, Dante – Hjerlender, Gorenc Stanković, Horvat – Sarkarija – Emega (od 46. Štukler), Janšer (od 70. Grgić).

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike