U Pari Sen Žermen stigao dečko koji obećava! Reprezentativac je i što je još važnije bio je slobodan

12.07.2023

14:32

0

Autor: D. N.

Novo pojačanje "svetaca" je trenutno na Evropskom prvenstvu

U Pari Sen Žermen stigao dečko koji obećava! Reprezentativac je i što je još važnije bio je slobodan
Pari Sen Žermen - Copyright Profimedia

Pari Sen Žermen je predstavio novog fudbalera, 18-godišnjeg Čera Ndura. Mladi vezni fudbaler je potpisao petogodišnji ugovor i nosiće broj 27, a stigao je kao slobodan agent. Benfika nije uspela da se dogovori o produženju saradnje.

- Pomešana su osećanja, ali je sreća iznad svega. Pre svega jer je Pari Sen Žermen jedan od najboljih klubova sveta. Za mene je čast što postajem deo nove porodice - izjavio je Ndur za sajt novog kluba.

Ndur, koji ima senegalske korene je rođen u Breši, a prve korake je napravio u Akademiji Breše, onda je prešao u Atalantu, da bi pre tri godine potpisao prvi profesionalni ugovor sa Benfikom. Prvo je bio u B timu "orlova" iz Lisabona, a ostaće upamćen kao najmlađi (16 godina i 279 dana) koji je zaigrao za rezervni tim.

U martu ove godine debitovao je i za prvi tim, protiv Vitorije Gimaraeš i tako koliko-toliko dao doprinos u osvajanju titule u Portugaliji.

Na sajtu ga "sveci" opisuju kao igrača koji se podjednako dobro služi levom i desnom nogom, koji je snažan i tehnički veoma dobar. Uz to, navodi se i da je visok 190 centimetara.

Trenutno je sa Italijom na Evropskom U19 prvenstvu, a očekuje ih i polufinale sa Španijom.

Već su predstavljeni Marko Asensio, Lukas Ernandez i Milan Škrinjar, a spekuliše se da bi u Pariz mogao da stigne i Dušan Vlahović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike