Barsa ima novi veliki projekat! U Brazilu je završeno prvo pojačanje za 2024. godinu - o njemu će se tek pričati! (VIDEO)

04.07.2023

20:01

0

Autor: A. Š.

Katalonci završili sve detalje oko angažovanja najskupljeg pojačanja u istoriji Atletiko Paranensea

Barsa ima novi veliki projekat! U Brazilu je završeno prvo pojačanje za 2024. godinu - o njemu će se tek pričati! (VIDEO)
Vitor Roke - Copyright Profmedia/Robson Mafra /AGIF/Sipa USA

Zatalasala je Barselona fudbalsku pijacu pokušajem da vrati Lea Mesija, uzburkala je angažovanjem evropskog prvaka Ilkaja Gundogana, a sada malo i iznenadila završavanjem transfera koji će se ostvariti u januaru sledeće godine.

Kako javlja uticajni transfer insajder Fabricio Romano, Katalonci su završili sve detalje oko kupovine najskupljeg fudbalera u istoriji Atletiko Paranensea Vitora Rokea.

Mladi Brazilac (18) igra na poziciji napadača. Posle jedne sezone u Kruzeiru, prošle godine je stigao u Atletiko za oko 4.5 miliona evra, kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba.

Nekadašnji mladi reprezentativac Brazila je u sezoni za nama odigrao 48 utakmica i postigao 16 golova, a u martu ove godine upisao je debi u najjačoj selekciji „karioka“ na prijateljskom meču protiv Maroka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike