Barsu koče ogromni repovi iz prošlosti! Laporta otkrio pomalo šokantne informacije o plati Lea Mesija!

04.07.2023

00:44

0

Prvi čovek katalonskog giganta priznao da Barselona duguje novac argentinskom superstaru koji će morati da isplaćuje još nekoliko godina

Barsu koče ogromni repovi iz prošlosti! Laporta otkrio pomalo šokantne informacije o plati Lea Mesija!
Đoan Laporta - Copyright Profimedia

Predsednik Barselone Đoan Laporta izjavio je da će katalonski klub morati da isplaćuje zaostala dugovanja argentinskom fudbaleru Lionelu Mesiju do 2025. godine, prenosi španska La Vangvardija.

Mesi je bio član Barselone od 2000. do 2021. godine, a onda je zbog teške finansijske situacije u ekipi sa "Nou Kampa" odlučio da nastavi karijeru u Pari Sen Žermenu.

Argentinac je nedavno napustio šampiona Francuske, a odlučio je da potpiše ugovor sa Interom iz Majamija iako je imao ponudu da se vrati u Barselonu.

- Sve smo rešili sa La Ligom i oslobodili budžet da bi mogli da potpišemo ugovor sa Mesijem. Poslali smo ponudu Mesiju, ali onda mi se javio njegov otac Horhe i odgovorio mi: „Leo je u Parizu imao dosta tešku godinu, sada želi da igra pod manjim pritiskom“. Naravno da mu to ne bilo bilo moguće povratkom u Barselonu, ja sam razumeo zašto je onda otišao u Majami - objasnio je Laporta.

On je priznao da je Barselona ostala dužna argentinskom reprezentativcu.

- Mesiju je prethodna uprava Barselone ostala dužna i mojim povratkom na mesto predsednika počeli smo sa isplatom tih dugovanja. Vodimo računa o tome. Plaćamo dug Mesiju već dve godine, to ćemo da radimo sve do 2025. godine - rekao je Laporta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike