Slovenca još boli 2000! Nadam se da ću Miloševiću zagorčati život (VIDEO)

29.08.2021

11:25 >> 11:34

0

A prošla je samo 21 godina

Slovenca još boli 2000! Nadam se da ću Miloševiću zagorčati život (VIDEO)
Copyright Savo Milošević, Milan Mandarić/NK Olimpija

Čuli smo milion puta da se osveta najbolje servira hladna, ali nsimo sigurni da li se to može primeniti na priču koja je pred vama.

Fudbaleri Olimpije, koje sa klupe predvodi naš stručnjak Savo Milošević sastaju se (20.15) u slovenačkom prvenstvu sa ekipom Aluminiija. Utakmica 7. kola šampionata ne bi trebalo da bude u centru pažnje, ali ipak jeste zahvaljujući treneru golmana gostiju.

Reč je o Mladenu Dabanoviču koga se naši nešto stariji ljubitelji fudbala sećaju po utakmici Evropskog prvenstva iz 2000. godine. Tada je Slovenija gazila našu reprezentaciju sa 3:0, a Dabanovič je uspešno čuvao mrežu. Tada je na scenu stupio Savo Milošević i zahvaljujući njemu utakmica je završena 3:3.

I sad, iako je od tada prošla cela 21 godina, Dabanovič želi da se osveti Miloševiću. Na svojim društvenim mrežama posegnuo je i za nekim “težim” rečima.

Pročitajte još:

– Večeras susret sa Savom Miloševićem. Nadam se da ćemo mu, posle tolikih godina, zagorčati život – napisao je Dabanovič, a mi se nadamo da se samo radi  o dobrom zezanju dvojice starih rivala i da se nekadašnji slovenački golman odavno oporavio od utakmice iz 2000. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike