Kakva čast! Mesi dobio stadion od Gvardiole: Originalna ideja kuvara sprovedena u delo (VIDEO)

29.08.2021

10:58 >> 11:13

0

Neki ljudi su maksimalno kreativni

Kakva čast! Mesi dobio stadion od Gvardiole: Originalna ideja kuvara sprovedena u delo (VIDEO)
Copyright Lionel Mesi podiže trofej Kopa Amerika, Tanjug/AP Photo/Andre Penner

Ako u Argentini izgovorite ime Lionela Mesija vrlo je verovatno da će oni koji to čuju reagovati kao da ste spomenuli samog boga.

Tako zemljaci doživljavaju slavnog fudbalera, poistovećuju se sa svim njegovim potezima i uspesima, vole ga najviše na svetu.

A kaka se ta ljubav spoji sa nekim ko je kreativan, pa uz to još ima mogućnost da svoju kreativnost sprovede u delo, dobije se nešto o čemu veoma brzo počne da priča ceo svet.

Upravo takav je slučaj sa jednim kuvarom iz grada Mendosa, koji je došao na sjajnu ideju. Čovek po imenu Fransisko Havijer Gvardiola smislio je kako će da oda počast Mesiju i jednom posebnom stadionu dao ime omiljenog fudbalera.

Ovaj objekat je smešten na oko hiljadu kilometara od Mesijevog rodnog Rosarija, nema reflektore, nema ni dimenzije pravog stadiona, pa čak ni travu… Ali ima ime kojim se svakim Argetninac ponosi.

Pročitajte još:

– Mislim da je ovo veće priznanje od onog koji je dobio od Barselone. Želeo sam da mu zahvalim za mnogo radosti koju nam je pružio. On je deo istorije i ovo je moj jednostavan poklon Leu. Trebalo je da bude tajna, ali su moje ćerke objavile vest koja je obišla svet – rekao je Gvardiola za novine Ole.

Dobra ideja sprovedena je u delo, sada ostaje samo da sačekamo prvu priliku kojom će Mesi posetiti Mendosu i stadion koji nosi njegovo ime. A verujemo da će poželeti i da upozna kreativnog kuvara koji je sve osmislio i priredio.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike