Zvezda otputovala na pripreme, a tu je i jedan neočekivan putnik: Slede provere pred turnir u Rusiji

22.06.2023

10:16

0

Autor: A. S.

Crveno-belima će se naknadno priključiti reprezentativci

Zvezda otputovala na pripreme, a tu je i jedan neočekivan putnik: Slede provere pred turnir u Rusiji
Bahar na treningu Zvezde - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak ujutru su otputovali letnje pripreme, koje će se održati na Zlatiboru, a na spisku novog trenera Baraka Bahara našlo se 28 fudbalera.

Iznenađenje, ali crveno-beli na pripreme vode i golmana Zorana Popovića kom ugovor ističe za nekoliko dana, a prethodnu polusezonu je proveo na pozajmici u Čukaričkom.

U međuvremenu, Zvezda je već angažovala Omrija Glazera kao zamenu za Milana Borjana, a rezerve će mu biti Nikola Vasiljević i Miloš Gordić koji su krenuli put Zlatibora, a na spisku se, pored trojice pomenutih golmana, nalaze: Aleks Vigo, Lazar Nikolić, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Edmund Ado, Marko Stamenić, Srđan Mijailović, Slavoljub Srnić, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Nikola Knežević, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Jegor Prucev, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Vladimir Lučić i Jovan Mijatović.

Ekipi će se tokom priprema naknadno priključiti: Strahinja Eraković, Kings Kangva, Osman Bukari, Andrija Radulović, Piter Olanjinka i Žan Filip Kraso, dok je Irakli Azarov na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 21 godine.

Zvezda će na Zlatiboru odigrati dve kontrolne utakmice, sa Slobodom iz Užica i Borcem iz Banjaluke, koje su na programu 26. i 29. juna.

Potom sledi put na turnir u Rusiju gde su rivali Zenit, Nefči i Fenerbahče.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike