Don Karlo odjavio Brazilce! Legendarni Italijan već počeo rekonstrukciju Reala – dva pojačanja su završena!

01.06.2023

06:54

0

Madridski Real ne mora da brine, trofejni strateg održao obećanje i odradiće ugovor sa Kraljem do kraja

Don Karlo odjavio Brazilce! Legendarni Italijan već počeo rekonstrukciju Reala – dva pojačanja su završena!
Karlo Anćeloti - Copyright Profimedia

Trener Reala Karlo Anćeloti definitivno je odbio ponudu da preuzme brazilsku fudbalsku reprezentaciju, pošto će voditi madridski klub i naredne sezone, prenosi španski sportski list „As“.

Anćeloti ima ugovor sa Realom do kraja naredne sezone, a čelnici brazilske fudbalske konfederacije (CBF) su nedeljama pokušavali da ubede italijanskog stručnjaka da preuzme selekciju "karioka".

Ipak, Anćeloti je odlučio da ostane na klupi Reala i već je počeo da sastavlja tim za novu sezonu. Planira da dovede četiri igrača, jedno pojačanje u odbrani i srednjem redu, kao i dvojicu u napadu.

- Jedan od te dve dvojice biće Žoselu, a drugo pojačanje zavisi od toga da li će Karim Benzema i naredne sezone igrati za Real - navodi se u tekstu španskog „As-a“.

Real je ove sezone osvojio Kup kralja, evropski Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo. Madridski klub je kolo pre kraja La Lige na drugom mestu na tabeli sa 11 bodova manje od prvoplasirane Barselone, dok je u polufinalu Lige šampiona eliminisan od Mančester sitija.

- Zna se i da će Džud Belingem da pojača Real. Marko Asensio sigurno odlazi, kao i Marijano. Očekuje se da Dani Sebaljos i Naćo Fernandez da produže ugovore, pošto su Luka Modrić i Toni Kros to već učinili - zaključio je madridski list.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike