Nemci očajni zbog igre i rezultata reprezentacije: Selektor nas vodi u propast!

21.06.2023

11:29

0

Autor: D. P.

Poraz od Kolumbije iznervirao Nemce

Nemci očajni zbog igre i rezultata reprezentacije: Selektor nas vodi u propast!
Copyright Tanjug/AP

Nemački mediji i navijači ostali su zaprepašćeni još jednim očajnim izdanjem reprezentacije pod vođstvom selektora Hansija Flika.

"Panceri" su potučeni do nogu od Kolumbije sa 0:2, a štampa je današnjim naslovima pokazala da javnost četvorostrukog svetskog šampiona nema nameru da još dugo trpi Flikove eksperimente.

"Bild"  pod naslovom "Beskompromisan kurs za propast" piše da su Nemci besni posle još jednog poraza reprezentacije. Nemačka će biti domaćin Evropskog prvenstva sledeće godine, a "Bild" ne sumnja da Flik uništava tim. 

Tanjug/AP
Hansi Flik

- Kolumbijci, koji se prošle zime nisu ni kvalifikovali za Svetsko prvenstvo, bili su očigledno bolji. Nemci su u prvom poluvremenu samo jednom pogodili u okvir protivnika, a zvižduci na poluvremenu nisu pomogli da na u nastavku stvar bude bolja.

"Reprezentacija gubi orijentaciju" - piše "Kiker"

- Nemačka reprezentacija je pala i na svom trećem test meču u junu i u letnju pauzu godinu dana pre Evropskog prvenstva ušla je sa poražavajućom ukupnom slikom. Baš kao u remiju 3:3 sa Ukrajinom i porazu od 1:0 od Poljske, sve veći eksperimenti selektora reprezentacije Hansija Flika nisu doneli nikakve pozitivne efekte - nema sumnje "Kiker”.

Tanjug/AP
Hansi Flik

 

"Sport.de" tvrdi da je Flik ponovo preterao i čini se da njegovi postupci prave štetu timu.

- Kao što je najavljeno, Flik je nastavio fazu eksperimentisanja i doveo je pet novih igrača u svoj sistem 3-4-2-1. Jedini stalni igrač u sve tri prijateljske utakmice u junu bio je Antonio Ridiger - primećuje "sport.de."

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike