Totenhem predstavio menadžera! Prvi "kengur" koji je stigao u Premijer ligu imaće težak zadatak!

06.06.2023

12:09

0

Autor: D. N.

Potpisao ugovor na četiri sezone i zvanično će dužnost preuzeti 1. jula. Londonski tim imao sezonu za zaborav

Totenhem predstavio menadžera! Prvi "kengur" koji je stigao u Premijer ligu imaće težak zadatak!
Totenhem - Copyright Tanjug/Kirsty O'Connor/PA via AP

Totenhem ima novog menadžera i to je Endž Postekoglu koji je potpisao ugovor na četiri sezone i zvanično će dužnost preuzeti 1. jula. Tako je postao prvi Australijanac koji će voditi klub iz engleske Premijer ligi, mada je u jednoj već radio, ali u onoj iz Škotske.

Od bivšeg zaposlenika se oprostio Seltik u kojem je radio u prethodnom periodu.

- Povodom objave je da je Endž Postekoglu postao menadžer Totenhema Seltik mu želi sve najbolje u budućnosti. Proces imenovanja novog menadžera je u toku i detalje ćemo saopštiti u najkraćem roku. Bilo je zadovoljstvo raditi sa Ejndžom, dobrim menadžerom i dobrim čovekom - kazao je između ostalog izvršni direktor Majkl Nikolson.

Usledila je i dobrodošlica Totenhema.

- Endž donosi pozitivan mentalitet i napadački stil fudbala. Ima tradiciju stvaranja igrača i dobro razume vezu sa akademijom, sve ono što je važno za klub. Uzbuđeni smo jer će nam se Ejndž pridružiti i spremamo se za narednu sezonu - rekao je predsednik "pevaca" Danijel Levi.

Postekoglu je došao sa dobrom preporukom pošto je sa Seltikom u prethodne dve sezone osvojio pet trofeja. Vodio je i Jokohamu, Melburn, Brizbejn, kao i reprezentaciju Australije. Rođen u Grčkoj, a od 1970. godine živi u Australiji.

Totenhem su ove sezone vodili Antonio Konte, Kristijan Stelini i Rajan Mejson. Londonski klub je sezonu završio tek na osmom mestu Premijer lige i nije izborio plasman u evropska takmičenja.

Ostaje da se vidi da li će im sada to uspeti sa novim menadžerom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike