Bahar nije želeo da priča, sve rekao na promociji! Zvezdin spisak igrača bez pojačanja (VIDEO)

19.06.2023

10:59

0

Autor: D. N.

Prvak Srbije počeo pripreme za sezonu u kojoj sledi borba na tri fronta

Bahar nije želeo da priča, sve rekao na promociji! Zvezdin spisak igrača bez pojačanja (VIDEO)
Barak Bahar na prvom treningu sa timom - Copyright FK Crvena zvezda

Barak Bahar je već predstavljen na stadionu "Rajko Mitić", a novi šef stručnog štaba Crvene zvezde danas je i okupio ekipu na početku letnjih priprema. Na okupljanju izraelski trener koji je napravio mnogo rezova u ekipi nije želeo da priča.

Kako su iz kluba rekli, Bahar je već sve važne stvari rekao tokom svoje promocije i danas nije imao ništa novog što bi podelio sa novinarima.

Umesto njegovih reči pred novinarima, objavljena je izjava na klupskom sajtu i podeljen spisak igrača sa kojima će započeti pripreme, a pojačanja će pristizati onom dinamikom, kojom uprava bude privodila kraju pregovore.

- Pre svega, srećan sam što sam ovde i što vas sve vidim. Bio sam na košarkaškom derbiju juče, video sam neke od vas tamo, atmosfera je bila fantastična, bilo je sjajno. Takođe, pobedili smo, znači, idem i sutra na utakmicu. Uzbuđen sam zbog atmosfere, navijača, znam i da oni vole dobar fudbal. Da bi to sve bilo kako treba, moramo da radimo vredno, da budemo svi zajedno u tome. Ne volim puno da pričam, nego da radim. Dakle, mnogo rada i malo priče - bio je kratak Bahar, a potom predstavio stručni štab koji će činiti Gaj Sarfati (pomoćni trener), Adam David (analitičar) i Gaj Vizinger (trener golmana).

Na spisku se nalaze: golmani Nikola Vasiljević i Miloš Gordić.

Defanzivci: Aleks Vigo, Lazar Nikolić, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Marko Gobeljić.

Vezni igrači: Srđan Mijailović, Slavoljub Srnić, Nikola Stanković, Petar Stanić, Nikola Knežević, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Jegor Prucev, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić.

Krilni igrači i napadači: Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Vladimir Lučić, Jovan Mijatović.

Naknadno se ekipi pridružuju:

Strahinja Eraković, Irakli Azarov, Kingsi Kangva, Gelor Kanga, Marko Stamenić, Osman Bukari, Andrija Radulović i Piter Olanjinka.

24sedam
 

 

24sedam
 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike