PSŽ starim smicalicama ubeđuje Mbapea da ostane! Jak pritisak na porodicu, u pregovarački tim vraća se najjači adut – Makron!

14.06.2023

21:04

0

Autor: A. Š.

Jedan od najboljih napadača sveta rešen je da po isteku ugovora napusti Park prinčeva, da li će ovoga puta istrajati u svojoj želji

PSŽ starim smicalicama ubeđuje Mbapea da ostane! Jak pritisak na porodicu, u pregovarački tim vraća se najjači adut – Makron!
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Nema mira u Parizu. Tek što su prošlog leta odahnuli, kada je Kilijan Mbape u poslednji čas odustao od prelaska u Real Madrid i odlučio da produži ugovor sa PSŽ-om, na „Parku prinčeva“ ponovo je nastupila bura oko statusa francuskog napadača.

Jedan od najboljih fudbalera sveta u 21. veku u ponedeljak je obavestio rukovodstvo „svetaca“ da ne želi da produži ugovor koji mu omogućava da na leto 2024. godine bez obeštećenja pređe u novi klub. Odmah su čelnici kluba na čelu sa prvim čovekom Naserom Al-Kelaifijem proglasili „izdaju“ i spremnost da Mbapea prodaju u predstojećem prelaznom roku.

Iako je francuski reprezentativac potom jasno poručio da nema nameru da menja sredinu do kraja sledeće sezone, Katarani u najvišim klupskim istancama odlučni su u ideji da Kilijan, ili produži ugovor, ili da odmah bude prodat.

Francuski mediji donose i nove detalje, već je sada izvesno, nove transfer sage oko Mbapea i dodaju da se Parižani koriste „starim smicalicama“ u pokušaju da sjajnog napadača ubede da ostane na „Parku prinčeva“.

Navodno, vodeći ljudi PSŽ-a ponovo prave veliki pritisak na porodicu, po mišljenju mnogih, naslednika Lea Mesija i Kristijana Ronalda na vrhu liste najboljih fudbalera sveta, a u sve bi i ovoga puta trebalo da se uključi i Emanuel Makron.

Nije nikakva novost da je „slučaj Mbape“ postao državni projekat, a Parižani se nadaju da će najjači mogući adut i ovoga puta biti tas na vagi koja će na kraju prevagnuti na njihovu stranu.

- Nemam pojma šta se dešava. Ali, pokušaću da se založim kako bi on nastavio da igra u Parizu – odgovorio je Makron na pitanje navijača PSŽ-a tokom jednog sajma u francuskoj prestonici.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike