Oglasio se Mbape posle navoda da prelazi u Real - Najveća francuska zvezda poklekla pod naletom vesti

13.06.2023

15:33

0

Autor: P.K.

Ćutao je posle Ekipa i Fabricija, ali nije prećutao posle navoda lista iz njegovog grada

Oglasio se Mbape posle navoda da prelazi u Real - Najveća francuska zvezda poklekla pod naletom vesti
Ilustracija - Copyright Profimedia

Prelazni rok još nije počeo, zvanično ni leto, ali svi znamo da je ovo period godine sa najviše glasina, "bombi", ekskluziva i nebrojenih kombinacija. Jedna od glavnih tema u baš svakom prelaznom roku je Kilijan Mbape i njegov boravak u Pari Sen Žermenu.

Bez obzira što je prošle godine produžio ugovor i dobio astronomsku platu, on nastavlja da bude tema, odnosno, njegov prelazak u Real Madrid, za koji svi misle da će se pre ili kasnije desiti.

Tako smo i nedavno čuli da je njegovo "sigurno ostajem" preraslo u "videćemo", a onda je usledila "bomba". Tu vest su posle preneli "transfer guru" Fabricio Romano, pa ugledni "Ekip", a onda je došao na red i list iz Mbapeovog rodnog grada...

Obično pouzdani Parizijen je objavio da Mbape "nikad nije bio bliži odlasku" i da želi koliko ovog leta da potpiše za Real.

Zbog ugleda lista ili njegove bliskosti sa PSŽ-om, Mbape je oglasio potrebu da se oglasi posle ovog članka i prilično oštro demantuje njegovu sadržinu:

- LAŽI… U isto vreme, što je (laž) veća, lakše prolazi. Već sam rekao da ću sledeće sezone igrati u PSŽ-u, gde sam vrlo srećan – napisao je Mbape.

Ta stvar je, dakle, rešena. Pišemo vam kad se situacija opet promeni…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike