Skandal posle finala Lige Evrope! Navijači Rome na aerodromu napali sudiju Tejlora! (VIDEO)

01.06.2023

22:13

0

Autor: A. Š.

Engleski arbitar izazvao je mnogo gneva kod svih kojima je Vučica kraj srca

Skandal posle finala Lige Evrope! Navijači Rome na aerodromu napali sudiju Tejlora! (VIDEO)
Entoni Tejlor na aerodromu u Budimpešti - Copyright Printscreen/Football tweet

Mnogo bure izazvalo je suđenje Entonija Tejlora u finalu Lige Evrope. Sevilja je u sredu u Budimpešti posle penala savladala Romu i osvojila sedmi trofej drugog po jačini UEFA klupskog takmičenja, ali je jedna od glavnih tema, posebno u italijanskim medijima, deljenje pravde engleskog arbitra.

Da se Tejlor proslavio – nije. Čak i oni neutralni ljubitelji fudbala, koji su meč gledali iz čistih hedonističkih razloga, još dok je utakmica trajala izražavali su nezadovoljstvo načinom na koji je premijerligaški sudija vodio meč, a buru nezadovoljstva posle više od dva sata „totalnog fudbala“ pokrenuo je Žoze Murinjo.

Prema nekim izveštajima, tempermentni portugalski strateg želeo je još na stadionu da se „obračuna“ sa Tejlorom, a ono što njemu nije pošlo za rukom jeste, na neki način, nekolicini navijača Rome dan kasnije.

Dok su na aerodromu u Budimpešti čekali let za povratak kućama, pored nekoliko desetina fanova „vučice“ prošao je Englez i sigurno mu u tim momentima nije bilo nimalo prijatno.

Čim su ga spazili, tifozi Rome su krenuli sa sve glasnijim nedogovanjem, a da bi vrag mogao da odnese šalu ubrzo su shvatili i mađarski policajci koji su pokušali što brže da Tejlora i njegovu pratnju sprovedu do posebne aerodromske prostorije.

Međutim, problem je nastao u momentu kada je arbitar morao da prođe pored poveće grupe „romanista“, pa je u jednom trenutku došlo i do malog odgurivanja, ali se srećom sve na tome završilo, pošto je ostrvski sudija stigao do „sigurne zone“ iza zatvorenih vrata jedne od soba na aerodromu u Budimpešti.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike