Murinjo hteo da bije sudiju Tejlora! Padale psovke, predstavnik UEFA zadržavao Portugalca! (VIDEO)

01.06.2023

08:35

0

Autor: G. F.

Trener Rome izgubio kontrolu posle poraza u finalu Lige Evrope

Murinjo hteo da bije sudiju Tejlora! Padale psovke, predstavnik UEFA zadržavao Portugalca! (VIDEO)
Murinjo krenuo na sudiju Tejlora - Copyright Printscreen/Twitter/Sportitalia

Dramatična borba za trofej u Ligi Evrope između Sevilje i Rome završena je pobedom španskog tima posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Sevilja je tako osvojila i svoj sedmi trofej u ovom takmičenju iz istog toliko finala, dok je menadžer Rome Žoze Murinjo prvi put, posle pet trijumfa, poražen napustio poprište borbe za tron.

 

 

I to mu se nikako nije svidelo. Videlo se to jasno odmah po završetku meča pri obraćanju medijima.

- Rekao sam da ćemo otići s trofejom ili mrtvi. Mrtvi smo. Mrtvi smo umorni i fizički i psihički. Mrtvi smo jer mislimo da je ovo nepravedan poraz sa mnogo diskutabilnih incidenata. Ali i ponosni smo! Pobedio sam u pet evropskih penala, ovo je jedino u kom sam poražen, ali se vraćam kući ponosniji nego ikad - rekao je Murinjo, pa otkrio šta mu je posebno smetalo tokom utakmice:

- Bila je to muška borba sa sudijom koji je delovao kao Španac. Nepravedno je što Lamela nije dobio drugi žuti kartona kada je trebalo, a onda je realizovao penal!

Murinjo je svoju srebrnu medalju bacio u publiku na poklon jednom navijaču Rome, ali je kasnije potpuno izgubio kontrolu.

 

 

Napravio je sačekušu sudiji Entoniju Tejloru ispred Puškaš arene u Budimpešti i nekoliko puta mu ponovio da je "je**na sramota", a čak je predstavnik UEFA Roberto Roseti morao da ga zadržava da ne krene u fizički obračun sa glavnim sudijom finala Lige Evrope.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike