Vlahović u Bajernu – ovo su novi detalji! Tuhel se izjasnio, dve stvari biće odlučujuće!

31.05.2023

18:30

0

Autor: A. Š.

Srpski reprezentativac nalazi se na meti najvećih evropskih klubova, Bavarci ozbiljno razmatraju napad na Ducijev potpis

Vlahović u Bajernu – ovo su novi detalji! Tuhel se izjasnio, dve stvari biće odlučujuće!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Gotovo da se u fudbalskim kuloarima više ne postavlja pitanje oko ostanka Dušana Vlahovića u Juventusu. Bez mesta u Ligi šampiona, „stara dama“ izgubila je presudnog aduta u pokušaju da zadrži srpskog reprezentativca, koji sada merka ponude najvećih evropskih klubova koji ni ne kriju želju da ga angažuju u predstojećem prelaznom roku.

Minhenski Bajern važi za jednog od najozbiljnijih pretendenata za potpis Partizanovog deteta, koje je mesecima unazad „tiha patnja“ Arsenala i još nekoliko premijerligaša.

Kako piše najuticajniji fudbalski insajder na Starom kontinentu Fabricio Romano, Vlahović se sigurno nalazi na Bajernovoj listi želja. Ono što je i te kako važno, strateg nemačkog šampiona Tomas Tuhel veliki je fan reprezentativca Orlova, međutim konkretni koraci na „Alijanc areni“ ka angažovanju Ducija još nisu napravljeni.

Italijan na kraju ističe dve stvari koje bi trebalo da budu od presudnog značaja za potencijalni transfer Vlahovića u Minhen. Jedna je cena koju Juve bude zahtevao za slobodu Srbina, a druga je stav novih direktora „stare dame“ oko statusa napadača zbog kojeg su „bjankoneri“ pre godinu ipo dana napravili pravi darmar na relaciji Torino – Firenca prilikom njegovog dovođenja iz Fiorentine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike