Nije šala, Mesi se vraća kući! Argentinac se odriče pola milijarde evra kako bi ponovo zaigrao za Barselonu!

24.04.2023

13:24

0

Autor: G. F.

Katalonci mogu da mu daju 20 puta manje novca za dve sezone

Nije šala, Mesi se vraća kući! Argentinac se odriče pola milijarde evra kako bi ponovo zaigrao za Barselonu!
Lionel Mesi - Copyright Profimedia

Sprema se velika, velika fudbalska bomba, ako je verovati renomiranim engleskom časopisu Dejli Mejl!

Fudbaler Pari Sen Žermena Argentinac Lionel Mesi želi da se vrati u Barselonu, a spreman je da u katalonskom klubu ima manju platu od one koju ima u redovima šampiona Francuske.

I ne samo to, najbolji fudbaler sveta spreman je da se odrekne pola milijarde evra koliko mu nude iz Saudijske Arabije, kako bi ponovo živeo u glavnom gradu Katalonije.

Mesi je od 2000. do 2021. igrao za Barselonu, a onda je prešao u PSŽ zbog finansijskih problema u kojima se našao katalonski klub. Ima ugovor sa Svecima do kraja sezone, a kako sada stvari stoje neće ga produžavati.

Ono što svakako upada u oči je da će Barselona pregovore početi sa ponudom od 12 miliona evra po sezoni, sa idejom da saradnja bude dogovorena na dve godine.

- Mesi je svestan finansijskih problema Barselone i razume tešku situaciju u klubu u kome se proslavio i proveo skoro celu karijeru. Argentinac jasno pokazuje da je spreman da odbije ponudu klubova iz Saudijske Arabije po kojoj bi za dve godine zaradio oko pola milijarde evra, samo zbog lojalnosti i nove šanse u Barseloni. Mesi je uveren da i dalje može da igra na vrhunskom nivou, a za nekoliko godina možda će biti spreman da nastupi i na nekoj "egzotičnoj" fudbalskoj destinaciji - navodi britanski list.

Mesi je ove sezone odigrao 36 utakmica za PSŽ i postigao je 20 golova.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike