Isplivalo jezivo svedočenje Alvesove žrtve: Govorila sam mu da neću, uhvatio me za kosu i rekao da sednem

30.05.2023

22:29

0

Autor: P.K.

Grozni detalji navodnog napada najtrofejnijeg fudbalera svih vremena

Isplivalo jezivo svedočenje Alvesove žrtve: Govorila sam mu da neću, uhvatio me za kosu i rekao da sednem
Dani Alves - Copyright Profimedia/Heuler Andrey / SPP

Uz Lionela Mesija najtrofejniji fudbaler svih vremena, Dani Alves već četiri meseca se nalazi u zatvoru zbog optužbe za silovanje mlade žene u jednom noćnom klubu.

Sve se desilo u noći između 30. i 31. decembra prošle godine. Fudbaler je rekao da je sve bilo dobrovoljno.

Sada je program "En boca de todos" ("Na svim usnama") publikacije Kvatro ekskluzivno objavio novo svedočenje navodne žrtve, mlade žene.

- Prišao mi je i rekao: "Zar ne znaš ko sam ja?" Ja sam odgovorila da ne znam, a on je rekao: "Zovem se Dani, ja igram petanku (boćanje) u Lospitaletu (grad pored Barselone). Sećam se da mi je uzeo ruku i stavio je na svoje donje delove. Pozvao me da odemo, ja sam rekla ne. Onda sam se stvarno uplašila i pomislila: "Šta ako mi stavi nešto u piće? Šta ako uradi nešto mojoj prijateljici?". Sve to mi je prošlo kroz glavu jako brzo.

Ona je nastavila svedočenje:

- Gestikulirao mi je i tada sam rekla mojoj rođaki da ne znam kuda idem. On mi je rekao da je sve u redu i njoj je pokazao da ide. Nisam znala gde ćemo. Sećam se da sam išla za njim.

Odmah je nastavila:

- U tom trenutku sam pomislila da idemo ili ka vratima ka ulici ili u VIP odeljak, ili neki drugi deo kluba. Otvorio je vrata i ja sam ušla i tek onda sam videla u šta sam ušla. Videla sam mali lavabo, patuljasti. Tu je bila jedna klozetska šolja i mesto da se operu ruke. Podigao mi je suknju i rekao da sednem na njegov p***s. Sećam se da sam mu rekla: "Ne mogu, ne mogu, moram da idem, ne želim", a on je počeo da priča mnogo toga. Kasnije me je bacio na zemlju. Ja sam bila u šoku, nisam znala šta da radim – nastavlja se potresno svedočenje.

- Zgrabio me za kosu i naterao me da padnem na kolena pred njim. Tada sam videla tetovažu, kao neki luk i pomislila sam: "Ovaj će me ozbiljno povrediti". Tada sam ušla. Bila sam jako uplašena, njegovo lice, tetovaža… Do danas me proganjaju te scene.

Alves insistira da je seksualni odnos bio dobrovoljan i negira optužbe za silovanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike