Pitao sam je dva puta da li uživa i rekla je "da": Objavljene stenogramske beleške sa suđenja Daniju Alvešu za silovanje

29.04.2023

15:07

0

Autor: D. P.

Transkripti sa suđenja

Pitao sam je dva puta da li uživa i rekla je "da": Objavljene stenogramske beleške sa suđenja Daniju Alvešu za silovanje
Dani Alveš - Copyright Profimedia

Španski radio Kadena SER otkrio je neke transkripte svedočenja Danija Alveša od 17. aprila na sudu u Barseloni, u kojima se vidi da je Brazilac priznao da je imao seksualne odnose sa ženom koja ga optužuje za silovanje.

Uprkos priznanju, Brazilac ostaje pri stavu da je nevin i da je odnos sa devojkom u toaletu jednog noćnog kluba bio sporazumni.

- Pitao sam je dva puta da li uživa i ona je odgovorila "da“ - rekao je igrač, koji je u preventivnom pritvoru od 20. januara, nakon što je optužen da je silovao 23-godišnju ženu u noćnom klubu Barselone u noći između 30. na 31. decembar 2022.

Prema svedočenju, Dani Alveš i prijatelj su ušli u klub u 2.45 časova, u VIP zoni, sa kupatilom u blizini. U jednom trenutku, zaposleni je upoznao grupu od tri devojke sa parom, uključujući i navodnu žrtvu.

- Ove devojke su došle za naš sto, ali mi nismo insistirali ni kod njih, ni kod konobara.

Dani Alveš je iz straha da ne bude izložen pogledima ostalih u klubu tražio od devojke da zajedno odu u toalet:

- Rekao sam joj da sve to prenese u kupatilo. Rekla mi je da neće biti problema. Rekao sam joj da ću ja prvi ući tamo i da ću je sačekati unutra. Ja sam jednostavno bio saučesnik volje koju smo ona ili ja imali.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike